Kaip greitai, bet jaukiai atnaujinti interjerą

Žinote, kad greitai ateis svečiai, tačiau neturite idėjų, kaip bent šiek tiek atšviežinti aplinką? O gal Jums labai pabodo supantis interjeras, bet šiuo metu nenorite daryti remonto? Kartais pakanka pasitelkti paprastus patarimus, kad Jūsų namai įgautų naują veidą.

1. Pagalvėlės

Tai dekoro dalis, kuria galite paįvairinti ir patį nuobodžiausią interjerą. Įvairūs raštai, raukinukai, paveiksliukai, spalvos - tereikia nuspręsti, ko norite - ar kurti aplinką su ryškiais akcentais, ar vientisą stilių. Tiesa, jei bijosite akcentų, būstas gali tapti pernelyg monotoniškas.

2. Jaukūs aksesuarai

Nauji baldai kol kas nėra Jūsų planuose? Tai ne bėda! Naujų sąskambių namams gali suteikti ir žvakės, ir nauji indai, ir kitos jaukios smulkmenos. Svarbiausia, kad jos atsieis nedaug, o pabodus nebus gaila jų pakeisti naujais aksesuarais.

3. Bendras vaizdas

Nesvarbu, kaip sugalvotumėte atnaujinti būstą - ar jaukiu aksesuaru, ar nauju patalynės komplektu, tačiau nepamirškite pažvelgti į savo namus iš šalies. Žinoma, norint kažko naujo pravartu išbandyti kokį netikėtą sprendimą, bet niekuomet nepamirškite savo kuriamų namų vizijos.

„H&M HOME“ nuotraukos

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis