Horoskopas namams 2016 metams

Jau naujametiniai saliutai ir sutikimo džiaugsmas prasisklaidė, tad pats laikas pasidomėti, ką mūsų namams žada atėję 2016-ieji.

Avinas

Avino ženklo žmonių namams laikotarpis buvo ypač palankus – geriausias per pastaruosius 12 metų, tačiau, deja, jis jau baigėsi. 2016-aisiais labai daug keliausite, daugiau, negu įprastai. Daugiausiai tai vyks nuo kovo iki rugsėjo, nes Marso įtaka sąlygos žmonių iš užsienio atvykimą į jūsų namus, jūs patirsite keliones, pažinsite svečias šalis. Parsivešite įvairių puošmenų namams, jomis dekoruosite savo būstą. Pastaraisiais metais koncentravotės į savo karjerą, tad pagaliau galėsite išsiruošti į ilgą kelionę, kurios seniai norėjote.

Pastarieji treji metai buvo sudėtingi kuriant santykius, bet pagaliau šis laikotarpis jau praėjo. Nepanašu, kad įsitaisytumėte ką nors, su kuo dalinsitės būstu, tačiau gyventi vienam vienišiems jaučiams bus visai smagu. Ir jūs tai galėsite sau leisti. Praktiški ir verslūs Jaučiai 2016-aisiais bus itin kūrybingi – puikus metas remontuoti, dekoruoti, puošti namus. Pats geriausias tam metas – po rugpjūčio 2-osios.

Patys sėkmingiausi 2016-ieji bus būtent Dvynių namams. Tai tiesiog svajonių metas, nulemtas Jupiterio. Nesvarstykite apie mažų dalykų keitimą – mąstykite plačiau! Darykite didelius pokyčius, nes tai pats tinkamiausias metas per pastaruosius 12 metų. Pirkite, parduokite, nuomokite – ką bedarytumėte, viskas pasiseks. Atnaujinkite virtuvę, vonios kambarį ar perplanuokite rūsį. Jei trūks pinigų – pagelbės šeima, tėvai, nes Jupiteris yra sėkmės bei dovanų teikėjas, neprašantis nieko mainais. Pabaikite visus darbus iki rugsėjo 9-osios, kuomet Jupiteris išeis vėl 12-kai metų.


Vėžys ir jo namai – susiję nepertraukiamais saitais. Jei nesijaučiate namuose gerai – jums sunku bet ką daryti. Po rugsėjo 9-osios Jupiteris taps maloningas Vėžiams ir 2016-ieji taps tikrai įspūdingais metais. Tai laikas, kuomet svajonės tampa realybe.

Vėžiai labai rūpinasi ir dailina savo virtuvę, tad šie metai gali būti tais, kuomet visiškai pakeisite visą virtuvę. Projektui įvykdyti turėsite net 13 mėnesių – iki 2017-ųjų spalio 10-osios, kuomet Jupiteris jus paliks.


Liūtai – geriausi dizaineriai iš visų zodiako ženklų, kurie puikiai jaučia spalvos, tekstūros, audinio privalumus bei panaudodami kūrybiškumą, sukuria puikius namus. Meilės reikalai šiais metais bus antrame plane, tad Liūtai susikoncentruos į kitus dalykus. Geriausia užsiimti namais nuo spalio iki lapkričio. Galbūt pirksite ar parduosite nekilnojamąjį turtą, ir geriausias laikas, pateiksiantis malonių siurprizų, yra nuo spalio pabaigos. Gali nustebinti netikėtumai, tad būkite pasiruošę.
Mergelės, kaip visuomet, praktiškos ir organizuotos. Jūs visada vietoje ir laiku. Tai yra todėl, jog Mergelės gimsta tuo metų laiku, kai nuimamas derlius. Todėl Mergelės visuomet pasistengs nuimti derlių bei tiksliai surūšiuoti, kur, kas ir kodėl. Šie metai iki rugsėjo 9-osios Mergelėms bus puikūs – spėsite į pačius geriausius išpardavimus, gausite geriausią brangių baldų ar įrangos kainą. Su Marso pagalba net šešis mėnesius būsite apsėsti idėjomis namams – labiau, nei bet kuris kitas ženklas. Kruopščiai parenkite projektus, nes nuo kovo 5-osios iki rugsėjo 27-osios bus jaučiamas šioks toks sąstingis, trikdžiai. Venkite pirkinių su pasibaigusiu galiojimo laiku ir sudarinėkite sutartis su visais rangovais.
Iš visų ženklų Svarstyklėms labiausiai nesisekė 2014-2015-aisiais. 2016-aisiais pats geriausias mėnuo jums – sausis, tad nieko nelaukdamos Svarstyklės turi „griebti jautį už ragų“. Su tokiu planetų palaikymu per sausį norėsite ir galėsite atlikti daug riekiamų darbų namuose bei remontų. Tarkitės su dizaineriais, architektais, statybininkais. Nuo rugsėjo 9-osios prasidės tikrai puikus metas Svarstyklėms – iki 2017-ųjų spalio 10-osios. Jau jūs savo vargus atkentėjote anksčiau, tad šiuo puikiu laikotarpiu bus pats metas užsiimti namų darbais.

Skorpionai yra nusiteikę išleisti gan didelę pinigų sumą. Galbūt persikraustysite, o gal susilauksite kūdikio. Gyvenimo būdo pokyčiai visuomet siejasi su didelėm išlaidom, bet jūs tai puikiai žinote. Jūs nepaklūstate užgaidoms, todėl puikiai žinote, kam ir kada reikia leisti pinigus. Jei reikia keistis (persikraustyti ar kaip kitaip keisti esamą padėtį), geriausiai tą padaryti vasario 4-12 dienomis. Kita data – rugpjūčio 18-oji, kuomet galima ir reikia pasirūpinti namais.


Šauliai, kaip ir Dvyniai, 2016-aisiais susilauks didžiausių pokyčių namuose. Galbūt persikraustys, gal užsiims generaliniu remontu, gal pirks nekilnojamąjį turtą. Šiais metais norėsite įsitvirtinti, stabilizuoti savo gyvenimą, ir elgsitės taip visais gyvenimo atvejais ir visose srityse. Suprasite įsipareigojimų naudą. Įspėjimas – 2016-aisiais bus problemų su vandeniu, tai įvyks dėl planetų išsidėstymo. Geriau apdrauskite namus nuo vandens padarytos žalos – panašu, jog žala bus neišvengiama.

Vandeniui nepatartina metų pradžioje priimti svarbius sprendimus. Žvaigždės atkreips jūsų dėmesį ne į priekį, o atgal, tad, jei norite parduoti namą, gali tekti koreguoti pardavimo kainą. Jei bandote parduoti kitą turtą, tai gali užimti amžinybę. Būkite realistais ir klausykite brokerio patarimų. Geriau sektis pradės po lapkričio 14-osios. Prasidės laikotarpis, kurio metu teks priimti svarbius sprendimus. Planuodami namų aplinką, pamąstykite apie dailų darbo kabinetą, kuris būtų naudojamas tik darbo reikalams, ir niekam kitam.


Sakoma, kad Žuvys – kūrybiškiausias ženklas, nes visos idėjos gimsta nuo svajonių. Kaip bebūtų, 2016-aisiais Žuvys nesiruošia keisti gyvenamojo būsto ar užsiimti remontu – jūsų aplinka jau sutvarkyta taip, kaip jums patinka.

Šie metai bus atsipalaidavimo, renginių metas. Ypatingai geras metas tam - artėjant pilnačiai, gruodžio 10-18 dienomis. Mėnulis – Taure, kuris yra jausmingas ir geras, tad tiek maistas, tiek vynas ir šokoladas bus puikūs. Jei surengsite vakarėlį gruodžio 17-ąją, kuomet mėnulis bus Liūto ženkle, neskaičiuosite išlaidų, nes juk tai ne vakarėlis su pica, o prašmatnus pokylis su ikrų užkandėlėmis ir brangiausiu šampanu. Prireiks samdytis žmones, kurie padės sutvarkyti namus po pobūvio.

Nors ir laikote „tigrą už uodegos“, tačiau atminkite, jog tai toks laikotarpis, kai laikas brangesnis už pinigus.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis