Filmai, kuriuos verta žiūrėti dėl interjerų

Kartais filmo siužetas gali būti lėkštas ar nuobodus, tačiau žvilgsnį prikausto nuostabus interjeras ir herojų kostiumai. Atrinkome aštuonis filmus, kuriuos verta pažiūrėti bent jau dėl rodomų interjerų. Nesiūlome istorinės ar fantastinės tematikos filmų – juk kur kas įdomiau semtis idėjų iš realistiškų šių dienų interjerų.

Žavingas, elegantiškas prancūziško užmiesčio namo interjeras filme „Aštuonios moterys“ („8 femmes“ - 2002).

„Seksas ir miestas 2“ („Sex and the City 2“ – 2010) filme galima pavydėti ne tik dizainerių drabužių, bet ir nuostabiai įrengto viengungės Kerės ir kitų veikėjų šeimyninio butų.

Filmas „Mamma Mia!“ („Mamma Mia!“ – 2008) patiks ne tik ABBA dainų gerbėjams, bet ir svajojantiems apie bent nedidelį namuką vienoje iš Graikijos salų.

„Aš esu meilė“ („I Am Love“ – 2010) prabangus itališkas interjeras pakerės ir prikaustys žvilgsnį.

Dar vienas prancūziško interjero pavyzdys filme „Amelija iš Monmartro“ („Amelie“ – 2001). Tik čia viskas persmelkta bohemiška Paryžiaus dvasia.

Modernaus interjero mėgėjai turėtų pažiūrėti filmą „Vaiduoklis" („The Ghost Writer“ – 2010).

Pasirodžius filmui „Didysis Getsbis“ riaumojančio džiazo laikai vėl tapo madingi, o su jais ir Art Deco stilius. Filme „Mis Pettigrew gyvena šia diena“ („Miss Pettigrew Lives for a Day“ – 2008) gausi ir lengva stilistika gali padėti pasisemti idėjų šiuolaikiniam interjerui.

Romantinėje komedijoje „Atostogos“ („The Holiday“ – 2006) idėjų ras ir modernios klasikos ir jaukaus kaimiško stiliaus mėgėjai.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis