Dizaino tendencija, kuri padės namuose susikurti ramybės oazę

Jeigu ieškote teigiamų pokyčių savo namuose, tuomet „Lagom“ vadinamas gyvenimo būdas yra kaip tik tai, ko jums reikia. „Lagom“ yra skandinaviškas žodis, reiškiantis kaip tik reikiamą kiekį. Jeigu norite išpažinti „Lagom“ gyvenimo būdą, keliais žingsniais dalijamės šiame straipsnyje.

Pokytis – jūsų draugas


Jaučiatės pavargę nuo banalaus gyvenimo? Norisi į namus įnešti kažko naujo ir gaivaus? Jeigu jums ramybės neduoda abu šie klausimai, tuomet pats metas pokyčiams! Ir labai puikus būdas pokyčius pradėti nuo savų namų. Iš naujo suprojektuokite savo erdvę – tai galimybė pozityviau pažvelgti į tai, kas jūsų dar laukia. Taigi, „Langom“ gyvenimo būdas neatsiejamas nuo pokyčių. Tuo jis ir puikus.


Shutterstock


Visa esmė pusiausvyroje


„Lagom“ yra ne vien stilius, kuris gali priversti jūsų namus atrodyti geriau. Tai ir gyvenimo būdas. Jo įdiegimas namuose neatsiejamas nuo pusiausvyros sukūrimo. Jeigu norite įvaldyti šį gyvenimo būdą, pats metas nuspręsti, kas geriau ne tik jums, bet ir jūsų namams. Metas atsisakyti daiktų, kurie užgriozdino jūsų namus ir atėmė iš jų jaukumą, ir įsigyti tokių, kurie pavers jūsų namus paprastesniais ir tuo pat metu elegantiškesniais.


Shutterstock


Grožis slypi paprastume


Jeigu jūsų galvoje nuolat siaučia minčių uraganas, galbūt prie to prisidėjo ir jūsų namai? Kad galvoje taptų aiškiau ir ramiau, pradėkite pokyčius nuo namų. Išbandykite kur kas paprastesnį dizainą. Elegancija nebūtinai reikalauja sudėtingumo, o paprastumas nebūtinai reiškia nuobodumą. Mažiau yra daugiau – tai galite pradėti tatuiruoti savo galvose. Ramybė ir paprastumas šiuo metu yra grožio sinonimai.


Shutterstock


Nėra reikalo švaistyti pinigus


Jeigu peršasi mintis, kad pokyčiai namuose gali stipriai suduoti per kišenę, galvokite iš naujo. Jeigu nusprendėte pasirinkti „Lagom“ gyvenimo būdą, turite žinoti, kad su pinigų švaistymu jis neturi nieko bendro. Tiesą sakant, jis netgi reikalauja maksimaliai išnaudoti tai, ką jau turite, todėl išlaidos naujiems daiktams bus minimalios. Viskas, ko reikia tokiam gyvenimo būdui – pasitelkti pusiausvyrą ir paprastumą. Laimingesni, ne tokie sudėtingi ir gražesni namai yra garantuoti.


Shutterstock


Tvarumas – esminis dalykas


„Lagom“ ne tik nekirs per jūsų kišenę, bet ir nekenks gamtai. Nes „Lagom“ gyvenimo būdas reiškia tvarų gyvenimo būdą. Jeigu juo vadovausitės, neabejotinai sutaupysite daugiau energijos, daugiau vandens, sumažinsite šiukšlių kiekį ir gyvensite sveikiau. Pavyzdžiui, atviri ir erdvesni namai reikalaus mažiau energijos ir elektros, leis maksimaliai panaudoti apšvietimą ir gryną orą.


Shutterstock


Priimkite savo naują gyvenimo būdą


Jeigu į savo gyvenimą įsileidote „Lagom“ gyvenimo būdą, tai neabejotinai atsispindės ir jūsų namuose. Šis gyvenimo būdas ne tik leis jausti daugiau pasitenkinimo, bet ir akivaizdžiai pakeis jūsų namus į gerąją pusę. Tiesiog visada turėkite galvoje tris pagrindinius geriau subalansuoto gyvenimo ingredientus: laimė, taupumas ir sąžiningumas.


Sugrįžkite prie juodos


Nėra reikalo to suprasti pažodžiui, nes „Lagom“ pripažįsta visas spalvas ir visus raštus. Vis dėlto, būtina surasti mėgstamiausią pagrindą, kuris tiks prie visko ir bus aktualu ilgai. Tai suteiks daugiau tvarumo ir lankstumo, todėl atėjus naujai madai nereikės vėl visko keisti, pakaks naujais elementais sumoderninti turimą pagrindą.


Shutterstock


„Fika“ kultūra


Fika“ – tai mėgavimasis kava ir saldžiomis bandelėmis ar sausainiais, idealiu atveju jaukioje ir ramioje aplinkoje. Tai tvirta tradicija švedų kultūroje, propaguojama tiek darbe, tiek namuose. Pirmuoju atveju ji suteikia galimybę turėti reguliarias pertraukas, kurios, kaip jau įrodyta, skatina darbo našumą ir laimės pojūtį. Tai galimybė pasimėgauti esama akimirka ar mielo bičiulio draugija. Nesvarbu, patinka jums kepti saldumynus ar ne, atsitraukimas nuo interneto, stipri kava ir kelios uždegtos žvakės išties praskaidrins jūsų dieną. Paverskite tai savo įpročiu. Patikėkit, verta.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis