Darbo zona namuose: 2 gudrybės, kaip įrengti išradingai ir taupiai

Žurnalo „Mano namai“ rugsėjo mėnesio numeryje siūlome pasisemti idėjų, kaip originaliai ir stilingai įrengti darbo zoną namuose. Tačiau ne visada į ją verta daug investuoti: kartais jos reikia tik laikinai, kartais jai skirta ne pati reprezentatyviausia vieta. Funkcionalų ir patrauklų darbo kampą galima suprojektuoti pernelyg neišlaidaujant.

Pakankamas kiekis talpyklų – pirmoji ir labai praktiška sąlyga, į kurią turėtume atsižvelgti įsirengdami darbo vietą. Ne visa, kas darbui reikalinga, yra neapčiuopiama ir gali būti laikoma debesyse... Jei nesate įsitikinę, kad tikrai būtinas solidus stalas ir lentynų stelažas, patys galite juos sukonstruoti iš medinių dėžių – jas nudažykite interjere derančia spalva. O būdų, kaip dėžes sustatyti, kad būtų ir patogu, ir gražu, tikrai sugalvosite ne vieną.

Shutterstock nuotr.

Antroji sąlyga – nenusipiginkite. Iš tiesų ji tarsi ir prieštarauja taupumo idėjai, bet „grožis reikalauja aukų“. Bent vienas (o dar geriau – du) interjero elementai turėtų būti išskirtiniai, o jų dizainas nebūtinai privalo atitikti „darbinę“ koncepciją. Ir nesvarbu, kas tą kėdės, šviestuvo, kilimo ar lentynėlės išskirtinumą sukūrė – žinomas dizaineris ar meniškos sielos meistras, svarbiausia, kad tie daiktai būtų verti tapti pagrindiniais darbo zonos interjero akcentais.

Shutterstock nuotr.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis