Būkite atidūs: kaip pagal savo Zodiako ženklą puošti šventinį stalą

Mitiniu Zodiaku galima vadovautis širdies reikaluose ar tvarkant piniginius klausimus, tačiau mažai kas žino, jog įkvėpimo žvaigždėse galima ieškoti net dekoruojant savo stalą.

Štai dvylika astrologijos įkvėptų stalo serviravimo pavyzdžių, puikiai pasitarnausiančių jums švenčiant savo gimimo mėnesį ir ne tik.

Shutterstock

Avinas

Avinas yra drąsus, ūmaus būdo, pritraukiantys dėmesį, todėl jo charakterį atitinka ryškiai raudonų gėlių puokštė. Šį energija trykštantį ženklą puikiai simbolizuoja šventinė kompozicija iš bronzinių burnočių, žvaigždūnių, banksijų, rožių ir vėdrynų. Iš spalvų rinkitės raudoną.

Shutterstock

Jautis

Jaučiui patinka gražūs daiktai, tačiau taip pat ir tvirtas pagrindas po kojomis. Šių polinkių garbei stalo kompozicijoje derinamos švelnesnės romantiškos gėlės su tekstūrinėmis žolėmis, kurios suteikia žemiškumo pojūtį. Rožės derinamos su eustomomis, žagreniais, soromis ir protėjomis.

Shutterstock

Dvyniai

Geriausia Dvynių ženklo atstovus atspindi tokia gėlių kompozicija, kai vienas vienetas skyla į du. Juk dvyniai yra žavūs, linkę į nuotykius, labai išradingi. Šiuo atveju geriausia tinka orchidėjos, tulpės, kvapieji pelėžirniai ir karpažolės. Galite nebijoti parinkti ir blizgančių atspalvių.

Shutterstock

Vėžys

Švelni ir raminanti gėlių kompozicija atstovauja rūpestingajai ir puoselėjančiai Vėžio pusei. Rožių glėbys, zundos, astrantijos, eukaliptai ir raganės – kaip tik tai, ko reikia. Rinkitės švelnius atspalvius, kurie sukurtų romantinę nuotaiką.

Shutterstock

Liūtas

Bronzinių burnočių kekės, orchidėjos, protėjos, eukalipto uogos, jurginai ir orchidėjos bendroje kompozicijoje atspindi drąsią, žaismingą ir dramatišką Liūto esmę. Pasirinkę aukso atspalvį tikrai neprašausite.

Shutterstock

Mergelė

Mergelės dažnai būna pernelyg analitiškos ir įstringa detalėse, tačiau tuo pat metu jos yra didelės gamtos mylėtojos. Šiuos sentimentus atspindi daug mažų lapų, pavyzdžiui, papartūno. Taip pat kompozicijai puikiai tiks begonijos, bereinučiai, eleborai ir vynuogės, kartu su žemiškų atspalvių rožėmis. Puikus natūralaus grožio ir struktūrinės tvarkos derinys. Su spalvomis labai neeksperimentuokite, nes šis ženklas vertina saugius variantus.

Shutterstock


Svarstyklės

Svarstyklės trokšta grožio ir harmonijos, kaip ši klasikinė romantiška puokštė, kuri (nors šiek tiek asimetriška ir išdaigi) alsuoja pusiausvyra ir harmonija. Joje galima matyti nerines, eustomas, rožes, astilbes, hiacintus ir anturius. Nebijokite ryškesnių spalvinių derinių.

Shutterstock

Skorpionas

Tarsi magnetas traukiantis, smarkus ir į maniją linkęs Skorpionas išaukštinamas šioje vario, betono pilkumos ir juodos spalvos kompozicijoje. Tad ir gėlių galite nederinti.

Shutterstock

Šaulys

Smagus ir laisvos dvasios derinys iš kalijų, glariozų, celiozijų ir įvairiarūšių uogų sukomponuotos taip, kad primena lanką ir strėlę, simbolizuojančius sąžiningą, optimizmu trykštantį ir lauke laiką leisti mėgstantį Šaulį. Ir, žinoma, pasteliniai atspalviai tikrai gali dominuoti ant stalo.

Shutterstock

Ožiaragis

Ožiaragis yra orientuotas į tikslą ir mėgsta struktūrą, o tai puikiai atsispindi šioje architektūrinėje gėlių kompozicijoje. Zundos, dryžuoti begonijų lapai, klemalių ankštys ir vos kelios rūdžių spalvos krūminės rožės yra tarsi nusilenkimas šiam žemės ženklui. Dėl to, rinkitės ir panašių atspalvių stalo aksesuarus.

Shutterstock

Vandenis

Vandenis yra pasitikintis, originalus ir šiek tiek keistas. Tokia dvasia interpretuojama išguldant tiesiai ant staltiesės melsvas gėles, kurios ant stalo nusidriekia tarsi kelias. Panašūs pasirinkimai turi būti ir kituose stalo dekoro pasirinkimuose.

Shutterstock

Žuvys

Po šiuo ženklu gimusiųjų stalo apipavidalinimas turi kelti ramybės jausmą, o nuo Žuvų neatsiejamas vandens pojūtis kuriamas naudojant orchidėjas, epifitus, eleborus, tulpes ir dekoratyvinius lapinius kopūstus, kurie atrodo taip, tarsi būtų ką tik nuraškyti nuo koralų rifo. Žuvys yra jautrios ir empatiškos, tačiau joms kartais kyla noras pabėgti nuo problemų – taip, kaip tulpės kartais „iškrypsta“ iš gėlių puokštės. O stalo dekoras – kuo asketiškesnis.

Shutterstock

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis