6 interjero dizaino mobiliosios programėlės

Įprasti namų ruošos darbai gali neatpažįstamai pakeisti ir atnaujinti jūsų namus, tiesiog tam reikia lakios vaizduotės. Jeigu ruošiatės perdažyti sienas, perstatyti baldus ar pakeisti apšvietimą, prieš to imantis, išbandykite kaip tai atrodys naudojantis mobiliąja programėle. Ji pasitarnaus, nes labai dažnai mūsų vaizduotė prasilenkia su realybe, todėl ne viskas gali atrodyti taip gerai, kaip iš pradžių įsivaizdavome.

8 klasikiniai spalvų deriniai
Miegamasis kambarys: oranžinės spalvos oazė
Idėjos nenuobodžioms knygų lentynoms

4. Mark On Call (mokama)

Mark On Call yra skirta tiek profesionaliems interjero dizaineriams, tiek ir paprastiems žmonėms. Programėlė pasitarnaus projektuojant namą bei planuojant erdvę, todėl visos abejonės, susijusios su logistika ir estetika, išsisklaidys. Su šia programa jūs taip pat galite gauti daug naudingų patarimų, pavyzdžiui, kokius odinius baldus ar stalviršius pasirinkti.

5. Home 3D (mokama)

Home 3D programėlė ne tik pateiks daug naudingų patarimų, kas geriausiai tiktų jūsų interjerui, tačiau taip pat suteiks puikų šansą pamatyti, kaip atrodys jūsų namai po atnaujinimo darbų. Su šia programa jūs galėsite pakeisti grindis ir langus taip, kad viskas derėtų su kambario išplanavimu ir namų erdve, taip pat parinkti medžiagas, kurios bus naudojamos grindims ir sienoms. Viską, ką suplanavote, galėsite atsisiųsti į el. paštą arba išsaugoti Dropbox paskyroje. Home 3D aplikacija yra prieinama tik iOS vartotojams.

6. MyPantone (mokama)

Ši mobilioji programėlė pateiks daugiau nei 13 tūkst. įvairiausių spalvų ir atspalvių Pantone dažų. Jums taip pat bus pateiktos spalvų kombinacijos, jei jums reikia pabrėžti ar išskirti kelias spalvas iš kitų. Aplikacija, veikdama kartu su kita AirPrint mobiliąja programėle, suteikia galimybę atsispausdinti visą spalvų paletę. Beje, dažų sudėtis ir išsamiai pateikta informacija, kaip buvo išgaunama spalva, neleis kilti abejonėms, kad įsigijote tinkamus dažus. Programėlė prieinama tik turintiems iOS ir Android operacinę sistemą.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis