2015 metų interjero dekoro tendencijos

Kaip keičiasi rūbų mados, kiekvieną sezona vyrauja tam tikros spalvos, raštai ir formos, taip ir namų interjeruose pastebimos naujos (ar grįžtančios senos) tendencijos. Nors nesu linkusi vaikytis madų, man patinka žinoti, kas dabar populiaru ir įsileisti į savo namus tai kas man tarp tų populiariųjų labai patinka. Apžvelgiau vyraujančias tendencijas ir noriu Tau papasakoti kas vyraus interjeruose šiais metais. Tikiuosi įkvėpsiu ir Tu rasi savo namuose vietos populiariems dalykams.

1. Metų spalva

Taigi šių metų spalva Marsala. Jei įdomu – 2014 metais metų spalva buvo Radiant Orchid. Metų spalvos paskelbimas nereiškia, kad reikia pulti, visus namus išdažyti raudono vyno spalva, pasitiesti tokios pačios spalvos kilimą ir pridėlioti raudonai rudų pagalvėlių. Jei tokia spalva Tau patinka, gali naudoti tik kelis akcentus, tuo labiau, kad jau dabar parduotuvėse pastebiu tokios spalvos daiktų.

2. Knygos ir knygų lentynos

Knygos mano gyvenime užima labai svarbią vietą. Jų namuose yra daug, ir knygų lentyna yra ne viena. Esu rašiusi kaip sudėti knygas lentynoje pagal spalvas. Todėl man smagu, kad interjeruose knygų lentynos atlieka vis svarbesnę ne tik praktinę bet ir dekoratyvią funkciją.

3. Geometrinės formos

Mano mylimos ir labai mėgstamos geometrinės formos, buvo populiarios pernai ir lieka populiarios šiais metais. Geometrines formas galima naudoti sienų dekorui. Šiais metais geometrinės formos keliasi į namų tekstilę, parduotuvėse gausu rankšluosčių, staltiesių ir net kilimų margintų rombais, zigzagais ir kvadratais.

4. Pastelinės spalvos

Jei pabodo ryškios spalvos. Arba nusibodo tradicinis, daugelyje namų randamas persikų saldumas – šiais metais vėl išpopuliarėjusios pastelinės spalvos bus pats geriausias pasirinkimas. Nors savo namuose renkuosi ryškias spalvas, mielai įsileisčiau pastelinių spalvų dekoro elementus tam ryškumui sušvelninti. Tai gali būti indai, šviestuvai, pagalvėlių užvalkalai arba dalis sienos dekoruota pastelinėmis spalvomis, nesvarbu dažais ar tapetais.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis