Šiuolaikiška spinta: kaip suderinti funkcionalumus ir gerą kainą?

Lengva ir elegantiška, talpi ir patogiai išplanuota, papildanti ir pratęsianti namų interjerą – tokiais žodžiais apibūdinama šiuolaikinė spinta. Ar iš tiesų modernūs dizaino sprendimai ir inovatyvios techninės konstrukcijos kainuoja itin daug? Praktiniais patarimais, kaip suderinti spintos funkcionalumus ir prieinamą kainą, dalinasi slankiojančių sistemų gamintojas SLIDER.

Spinta – daugiau nei baldas

Interjero specialistai atkreipia dėmesį, kad laikai, kai spinta buvo didelis, daug vietos užimantis ir gyvenamąsias erdves apsunkinantis baldas, baigėsi. Spintos su slankiojančiomis sistemomis yra puikus būdas atskirti erdves, paslėpti daiktais pripildytas namų vietas arba be didelių ir varginančių remonto darbų namuose suformuoti atskirą drabužinę. Tačiau tai tik praktiniai funkcionalumai.
Dizaino prasme spinta tarnauja kaip vienas pagrindinių ir stambiausių interjero elementų, leidžiančių išpildyti unikalius dizaino sprendimus kartu atskleidžiant individualų šeimininko požiūrį į gyvenamąją erdvę. SLIDER atstovai pastebi, kad spinta vis dažniau tampa ir jos savininkų gyvenimo būdo išraiška, kurią geriausiai apibūdinti kūrybiškumo, inovatyvumo, išskirtinumo ir stiliaus raktažodžiais.

Būtent daugiafunkcinė šiuolaikinės spintos su slankiojančiomis durimis koncepcija lemia ir pamažu besikeičiantį požiūrį į spintos kainą. Vis dažniau nusprendžiama mokėti ne už vieną iš namuose stovinčių baldų, bet už kertinį interjero elementą, galintį organiškai pratęsti esamą interjerą arba tapti vieninteliu ir nepakartojamu interjero akcentu. Laikantis tokio požiūrio ir atsižvelgiant į baldo dydį bei funkcijas, kai viena spinta gali atstoti komodą, drabužių ir kitų buities daiktų spintą, atsiveria galimybė už tą pačią kainą gauti daugiau vertės.

Gamintojo archyvas

Aukšta kokybė prieinama kiekvienam klientui

Didžiausią spintos su slankiojančiomis sistemomis kainos dalį sudaro stumdomosios durys: stumdomų durų sistema ir jų užpildas, kitaip sakant, baldinė plokštė. Ilgą laiką buvo manoma, kad svarbiausia investuoti į kokybišką ir estetišką baldinę plokštę. Tokį požiūrį formavo ir techninės galimybės. Rinkoje buvo platus nuolat atsinaujinančios spalvų gamos, skirtingos tekstūros, įvairių raštų stiklų dažymo ir graviravimo plokščių pasirinkimas, kai tuo tarpu profilių pasirinkimas buvo siauras ir nuobodus, vyravo standartinės formos ir spalvos profiliai.

SLIDER gaminami profiliai Lietuvos ir Europos vartotojams atvėrė naujas spintų su stumdomosiomis durimis galimybes. Kompanija rinkai pristatė inovatyvių Modena stumdomų durų sistemų kolekciją. Modena – tai minimalistinis profilis, modernios aliuminio padengimo spalvos, siauri jungiamieji profiliai, suteikiantys spintai lengvumo įspūdį, ir visiškai nauji bei nematyti 3D jungimai, kurie leidžia įgyvendinti išskirtinio dizaino vizijas. Derinant prie Modena profilių sistemos, buvo sukurtos stilingos ir funkcionalios durų rankenėlės. O itin tvirta Modena inžinerinė konstrukcija leidžia pagaminti duris net iki 1,5 m pločio, tokiu būdu sukuriant prabangos ir išskirtinumo įspūdį.

Tam, kad aukščiausios kokybės profiliai patrauktų tiek kuo įvairesnio dizaino, tiek prieinamos kainos ieškotojus, SLIDER suformavo tris Modena slankiojančių sistemų variantus. Šios linijos kolekciją sudaro Modena, Modena midi ir Modena mini profiliai. Modena leidžia projektuoti brangaus prestižo ir pasaulinio lygio dizaino spintas. Modena midi – tai prabanga už prieinamą kainą, o Modena mini atveria ekonomiškos elegancijos galimybes.

Visi Modena profiliai leidžia baldininkams dirbti su aukščiausios kokybės 18 mm baldinėmis plokštėmis ir 4 mm veidrodžiais bei stiklais. Tačiau skiriasi durų pločiai ir profilių spalvų pasirinkimo galimybės. Todėl mažesnė Modena linijos produktų kaina tikrai nereiškia prastesnės kokybės. Tai labiau susiję su konkrečiais poreikiais, asmeniniu apsisprendimu dėl spintos dizaino, stiliaus ir elegancijos.

Gamintojo archyvas

Kokių klaidų nedaryti?

Į spintą su stumdomomis durimis vertėtų žiūrėti kaip į ilgojo laikotarpio pirkinį. Kokybiški vidiniai mechanizmai, inovatyvios gamybos technologijos ir tinkamai parinktos baldinės plokštės garantuoja spintos ilgaamžiškumą. Todėl, galvojant apie kainą, vertėtų atsiminti, kad tai pirkinys, tarnausiantis Jūsų patogumui ir puošiantis Jūsų namus ne vienerius metus.

Taip pat rekomenduojama nežiūrėti į spintą su slankiojančiomis durimis kaip į vieną iš namuose esančių baldų. Tai centrinis, dydžio ir funkcijų prasme didžiausias daiktas namų interjere, galintis atstoti daugybę smulkių baldų segmentų (komodos, lentynos ir kiti daiktų laikymui skirti baldai). Todėl investuodami į modernią, kokybišką ir talpią spintą Jūs sutaupote smulkių ir namų erdvę apsunkinančių baldų kaina.

Šiuolaikinės spintos pagražina erdvę ir tampa išskirtinį interjerą kuriančiu elementu. Betonas, stiklas, veidrodžiai, chromuoti paviršiai, 3D jungiamosios detalės leidžia siūlyti nestandartines spintas įkvepiančiai Jūsų gyvenimo aplinkai. Tai kuria investicijų vertus erdvės išplanavimo sprendimus.

Įvertinti siūlomas slankiojančių sistemų galimybes visus, kurie domisi interjero naujovėmis, kompanijos atstovai kviečia į SLIDER „showroom“ – slankiojančių durų sistemų ekspoziciją, įsikūrusią Vilniuje, Titnago gatvėje.

Užsakymo nr.: PT_74993154

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis