Naujoviška tapetų kolekcija: gražu tai, kas paprasta

Prekės ženklo „Flamant“ diktuojamo stiliaus idėja – nauja seno interpretacija – pasirodė patraukli sienų dangos mados diktatoriumi laikomam Belgijos gamintojui „Arte“. Tad prieš dešimtmetį abi kompanijos suvienijo jėgas ir pasaulį išvydo pirmoji drauge sukurta tapetų kolekcija „Flamant“, sulaukusi neįtikėtinos sėkmės visame pasaulyje. Tai paskatino sėkmingai bendradarbiauti toliau.

Lino faktūros pojūtis

Su naujausia tapetų kolekcija „Caractère“ „Arte“ ir „Flamant“ rašo naują jų sėkmingo bendradarbiavimo istorijos skyrių. Ši tapetų kolekcija susideda iš aštuonių puikių raštų, kurių kiekvienas savaip unikalus. Subtilus ar ryškus, galbūt šiek tiek tvirtas, tačiau neišvengiamai elegantiškas.

Kiekvieno rašto pagrindas yra rafinuota lino struktūra. Tai suteikia šiai tapetų kolekcijai šiltą ir nesenstantį vaizdą bei autentiškos lino faktūros pojūtį. Toks žavus įvaizdis nėra atsitiktinumas – jis kartojamas ir kitose „Flamant“ tapetų kolekcijose. Iš tiesų „Caractère“ raštai buvo sukurti taip, kad papildytų visą unikalią „Flamant“ tapetų kolekcijų seriją, taigi galite sujungti ir derinti raštus iš įvairių kolekcijų.

Gamintojo archyvas

„Craie“ raštas

Klasikinė lyg kreida užpiešta juostelė „Craie“ rašte primena amžinai populiarų klasikinį kostiumą. Tapetų rašto juostos yra ne tokios ryškios. Šis mažiau juostuotas raštas paskatina mąstyti kitaip.
Netobula apdaila papuošia raštą. Galimos tiek kontrastingos spalvos, tiek subtilesni junginiai.

Gamintojo archyvas

„Heritage“ raštas

Tradicinis languotas britų stiliaus audinys „Heritage“ rašte turi labai stilingą, pritaikytą sienoms išvaizdą. Raštas atrodo labai šiltas ir vilnonis, o tai dar labiau pabrėžia lininė jo tekstūra.

Gamintojo archyvas

„Costume“ raštas

Pirmiausia akį patraukia jo subalansuotas dizainas. Eglutės motyvas turi užuominą į vintažinį efektą ir suteikia namams gyvybės pojūtį. Jei ieškote ramybės, labiau tiks prigesinti smėlio ar pilkos spalvos atspalviai. Jei norite ko nors dinamiškesnio, pasirinkite tamsiai mėlyną ar garstyčių geltonumo spalvą.

Gamintojo archyvas

„Carreaux“ raštas

Grožis – tai paprastumas. Jau vien paprastos „Carreaux“ linijos suteiks kambariui išskirtinumo. Linijos yra lengvai įnoringos. Atrodo, lyg dailininkas būtų švelniai perbraukęs teptuku per tapetus. Kontrastingos spalvos suteikia raštui papildomą erdvinį vaizdą.

Gamintojo archyvas

Daugiau informacijos: www.dubingiai.lt

Užsakymo nr.: PT_76000375

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis