Kaip namuose kabinti veidrodžius, kad išvytumėte neigiamą energiją

Veidrodžiai efektyvi energijos transformavimo priemonė, naudojama daugybei interjero ir eksterjero problemų spręsti. Veidrodžiai ypač plačiai pritaikomi fengšui moksle. Juos daugelis netgi vadina fengšui aspirinu.

Ar jau turite ManoNamai.lt programėlę savo išmaniajame telefone? Parsisiųskite ją ir pirmieji skaitykite portalo naujienas: „iOS“ versija; „Android“ versija Be to, galite sekti visas mūsų naujienas socialiniame tinkle Facebook!

Shutterstock nuotr.

Veidrodžiai gyvenamosiose ar verslo patalpose naudojami:

1. Energijos srautų judėjimui koreguoti.

2. Neigiamos energijos srautams atspindėti.

3. Patalpų vidinei erdvei vizualiai padidinti.

4. Netaisyklingos formos kambarių energetikai subalansuoti.

5. Tam, kad matytume, kas įeina pro duris, sėdėdami nugara į duris.

6. Parduotuvių lentynose dvigubo prekių kiekio efektui sudaryti.

7. Teigiamai gamtos energijai pro langus pritraukti.

Shutterstock nuotr.

Taisyklingai verslo patalpose išdėstyti veidrodžiai padidina pelną. Prekybos patalpose priešais kasos aparatą, teigiamose žemės spinduliavimo (Hartamo tinklų) zonose  pajamas.

Būtina perspėti: veidrodžiai, atspindintys daiktus aštriais kampais, šiukšles ar netvarką patalpose, padidina iškylančias problemas.

Pastatų išorėje esantys veidrodžiai sėkmingai atspindi neigiamų srautų energiją, patenkančią iš aplinkos. Jei jums tektų lankytis specifiškiausiame Rytų mieste Honkonge, ant namų sienų ir durų pamatytumėte daugybę įvairaus dydžio ir formų veidrodžių. Tai vadinamasis veidrodžių karas: jei pastatai kaimynystėje skleidžia neigiamą energetiką, kabinami veidrodžiai, kurie atspindi šios energijos srautus. Kaimynas, bijodamas grįžtančios neigiamos energijos atspindžių, ginasi –pakabina didesnius veidrodžius. Tad pirmasis veidrodžių kabintojas vėl didina veidrodžių dydį ir skaičių. Taip po kurio laiko namų durys ir sienos pasidaro veidrodinės.

Shutterstock nuotr.

Veidrodžiai patalpose gali būti dideli ir maži. Bet galioja taisyklė, kad kuo didesnis veidrodis, tuo geriau. Jame privalote gerai matyti save bent iki krūtinės. Pagrindinės veidrodžių formos yra:

1. Apskriti ir ovalios formos veidrodžiai skleidžia moterišką, švelnią, tekančią energiją.

2. Kampuoti (stačiakampiai ir kvadratiniai) veidrodžiai spinduliuoja dinamišką energiją.

Noriu atkreipti dėmesį, kad aklai nesivadovautumėte fengšui veidrodžių išdėstymo taisyklėmis. Fengšui labiausiai giria taisyklingo aštuonkampio formos veidrodį (Ba Gua). Tačiau mažai kas žino, kas jo paskirtis specifinė – atspindėti neigiamus energijos srautus. Geriausia naudotis įprastų aptakių formų veidrodžiais.

Veidrodžiai turi būti tik geros kokybės: sveiki, neįskilę, neiškraipyti atspindžio, nesumontuoti iš kelių dalių.

Shutterstock nuotr.

Veidrodžio negalima kabinti kampu į sienos plokštumą  tai gali sukelti nepageidaujamą efektą. Dėl didelio energetinio galingumo veidrodžio negalima laikyti bet kur ir bet kaip. Pavyzdžiui, veidrodis netinkamoje vietoje atremtas į sieną privers energijos srautus cirkuliuoti chaotiškai, dėl to galite turėti neigiamų padarinių.

Nuo seniausių laikų veidrodžiai buvo naudojami magiškiems ritualams. Rytuose jie sureikšminami: fengšui mokytojai net meldžiasi prieš juos. Ilgas žiūrėjimas į veidrodį laikomas nuodėme, nes manoma, kad veidrodis lėtai vagia mūsų dvasios daleles. Ypač į tai turėtų atkreipti dėmesį moterys, mėgstančios grožėtis savo atspindžiu, todėl dažnai tampančios beširdėmis, bedvasėmis lėlėmis.

Shutterstock nuotr.

Veidrodžiai patartini tamsiuose prieškambariuose. Gerų proporcijų veidrodis padaugins geros energijos ir padarys niūrią vietą gana malonią.

Reikia žinoti, kaip taisyklingai pakabinti veidrodį, kad žiūrėdami į jį matytumėte visą save. Ypač svarbu, kad veidrodžio atspindyje jums nebūtų nukirsta galva. Fengšui meistrai tvirtina, kad bežiūrint į savo begalvį atvaizdą veidrodyje ims skaudėti kaklą ir galvą. Jei dažnai grožėsitės kojų be liemens atspindžiu, imsite jausti liemens skausmus. Pasistenkite pakabinti veidrodį taip, kad virš galvos būtų laisva erdvė, tai itin gerai veiks jūsų gyvybinę energetiką. Jei turite vaikų, veidrodžius reikia kabinti taip, kad vaikai arba gerai matytų save, arba visai nematytų. Nustatyta, kad jei vaikas veidrodyje mato tik savo akis, jam išsivysto menkavertiškumo kompleksas. Veidrodžiuose neturi atsispindėti prie stalo sėdinčių žmonių galvos bei liemenys.

Shutterstock nuotr.

Atminkite, kad veidrodis, pakabintas pačioje geriausioje (jūsų nuomone) vietoje, neduos energetinės naudos, jei jame atsispindės niūrūs, nemalonūs akiai daiktai. Visada stenkitės kabinti veidrodžius taip, kad jie atspindėtų gražius daiktus ar vaizdus. Veidrodyje atsispindi tai, kas yra prieš jį, aplinka lyg persikelia į veidrodį. Veidrodžiai energetiškai tarsi traukia teigiamą gamtos energiją. Ši jų savybė pritaikoma tose patalpose, kurioms būtina papildoma neigiama energija, priverčiant energetiškai teigiamus, gražius elementus: ežerus, upes, žydinčias pievas, darželius ar sodus  atiduoti mums teigiamą energetiką.

Shutterstock nuotr.

Kad pritrauktume teigiamą gamtos energiją, veidrodžius kreipkite į gamtos (ežero, upės, sodo ir pan.) pusę. Idealiu atveju veidrodyje atsispindės kraštovaizdžio elementai. Tačiau tarp jų ir patalpos gali būti kliūčių, pavyzdžiui, sienos ar net pastatai. Dėl to jaudintis nereikėtų: kliūtys – tik sutankinta energija, kuri nesulaikys iš išorės sklindančios teigiamos gamtos energijos.

Niekada nekabinkite veidrodžių vieno prieš kitą: energija blaškysis be tikslo pirmyn atgal ir išsisklaidys erdvėje.

Shutterstock nuotr.

Kai per daug veidrodžių vienoje patalpoje, energijos srautų sąveika tampa nenusakoma. Patariama, kad kambaryje būtų ne daugiau kaip vienas veidrodis, o miegamajame veidrodžių neturėtų būti išvis.

Ypač svarbūs veidrodžiai patalpose be langų (pavyzdžiui, vonioje ir tualete). Pagal radiosteziją patalpose be atspindinčių paviršių susidaro mirties zonos, pavojingos žmonių sveikatai. Todėl tokiose patalpose būtina kabinti veidrodį.

Nenaudojamą veidrodį uždenkite ir paguldykite atspindinčiu paviršiumi žemyn, kad ant jo nepatektų šviesa.

Shutterstock nuotr.

Žinokite, kad nešvarus, nevalomas veidrodis tampa neigiamos energijos šaltiniu ir gali sugadinti jūsų asmeninį gyvenimą. Veidrodis gali ne tik pagerinti, bet ir pabloginti situaciją, tad juo patartina naudotis tik, kai nėra kitų korekcijos priemonių  o jų labai daug.

Atminkite, kad veidrodžiai – ne vien priemonė apžiūrėti savo atvaizdą, kad jie stipriai energetiškai veikia mus. Todėl stenkitės juos tinkamai pritaikyti buityje, remiantis radiostezijos teorija.

Radiostezija.lt

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis