Iššūkis priimtas: tatuiruotė ant sienos

Nuolatos populiarėjant tatuiruočių menui vis dažniau išraiškingos tatuiruotės matomos ant įvairių žmogaus kūno vietų. Šis menas įgauna daugiau drąsos ir keičiasi – kūno puošyboje naudojami ne tik įvairūs ornamentai, ženklai, bet ir žinomi paveikslai, miesto vaizdai ar filmo scenos.

Išpopuliarėjusi kūno puošyba, kaip išraiškos forma, vis dažniau persikelia ir į interjerą: ant sienų, baldų ar kitų detalių.

Tatuiruočių meistras Chrissas Janssonas parodė ir įrodė, kaip dailiai gali atrodyti „ištatuiruota“ siena. Naujasis ANZA „Platinum Precision“ teptukas prilygsta dailininko teptukui ir kiekvienam gali leisti pasijausti menininku.

Pamatykite, kaip tatuiruočių meistras piešia ant sienos:

Kuo šis teptukas toks ypatingas? Pats naujoviškiausias ANZA teptukas!

ANZA nuotr.

Unikalus dizainas

Trikampė teptuko galvutė su šereliais „TriTech™“ pasižymi unikaliu dizainu. Ji užtikrina nepriekaištingą tikslumą ir visišką kontrolę – leidžia žymiai lengviau išgauti dailias tiesias linijas ir geriau nudažyti kampus bei kitas sudėtingas vietas.

ANZA nuotr.

Visiška kontrolė

Teptuko rankena leidžia pasijusti tikru dailininku – pasiekti tobulą rezultatą. Jei reikia ypatingo tikslumo, suimkite rankeną prie pat galvutės, o jei norite idealiai tiesių linijų, laikykite ją suėmę toliau nuo galvutės.

ANZA nuotr.

Nepriekaištingas tikslumas

Šereliai „TriTech™“ užtikrina nepriekaištingą tikslumą dažant objektus, kuriuos paprastai nelengva dailiai nudažyti, pvz.: langų rėmus bei skirtukus, smulkias detales ir kampus.

Nepriekaištingai atrodantis dažytas paviršius be jokių teptuko žymių – tai atspindi Švedijos dažymo įrankių gamintojo ANZA siekį - nuolatinį gaminių tobulinimą:

ANZA nuotr.

„Tobulindami savo teptukus mes turime tik vieną tikslą – kad jais būtų lengviau dažyti.

Nepriekaištingą tikslumą užtikrinančius unikalios konstrukcijos teptukus, kuriuos itin patogu laikyti rankoje, rezultatas bus nuostabus – netgi žiūrint iš labai arti.

Be to, įrankiai ANZA turi būti patogūs naudoti – neturėtų mausti rankų ar nugaros netgi baigus dažyti. Būtent tai mes turime omenyje kurdami savo fasadų teptukus, volelius ir teleskopinius kotus. Jie privalo ne tik gerai atrodyti ir būti patogūs – jie taip pat turi būti itin kokybiški.“

Daugiau informacijos apie dažymo įrankius ANZA: www.anza.se
Atstovas UAB „Tikkurila“

Užsakymo nr.: PT_75926387

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis