Idėjos, kaip išsirinkti tinkamą dušo zoną

Daugelis dušo latakų gražiai atrodo parduotuvėje ar stende, bet renkantis reikėtų atkreipti dėmesį į tai, ar jie patogūs valyti.

Galimybės

Vandens surinkimas dušo zonoje galimas dviem būdais: trapu arba lataku. Jei jie montuojami į grindis, nesudaro papildomų slenksčių, dušo grindys lieka viename lygyje su patalpos grindimis, tad išsaugomas erdvės vientisumas.

Trapas yra taškinis būdas vandeniui surinkti, latakas – linijinis. Trapui būtinas grindų nuolydis iš visų keturių pusių, o latakui užtenka nuolydžio iš vienos pusės, atsižvelgiant į tai, kurioje grindų dalyje bus vieta vandeniui surinkti ir nutekėti: prie dušo kabinos durų, prie sienos, dušo zonos viduryje.

Nepriklausomai nuo to, didelis ar mažas vonios kambarys, kad erdvės neskaidytų santechnikos įranga, kurios šioje patalpoje ir taip nemažai, daugelis vartotojų atsisako dušo padėklo, įsirengia berėmę skaidrių sienelių dušo kabiną ar netgi apsieina be jos, o vandens surinkimui renkasi lataką.

Latakas grindyse

Daugelis dušo latakų gražiai atrodo parduotuvėje ar stende, bet renkantis reikėtų atkreipti dėmesį į tai, ar jie patogūs valyti. Jei keblu pasiekti ir nuimti latako dangtelį, valymas tampa komplikuotas. Lataką „Geberit CleanLine" dengia lengvai nuimama detalė – dangtelis su plaukų gaudykle, ant kurios prikibusius nešvarumus labai lengva nuplauti.

Dušo latakas „Geberit CleanLine" vandens surinkimo trapą turi tik centrinėje dalyje, o šonuose yra vandens surinkimo ir nukreipimo profiliai. Vanduo teka tik šių nukreipiančiųjų profilių paviršiumi, juose neužsilaiko nešvarumai – jie pasiekia trapą ir lieka gaudyklėje. Latako paviršius pagamintas iš ypač aukštos kokybės nerūdijančio plieno. „CleanLine" gaminami dviejų ilgių (90 ir 130 cm), reikiamą ilgį galima gauti nupjovus lataką paprasčiausiu metalo pjūkleliu.

Latakas "GEBERIT CLEANLINE" sumontuotas prie sienos - tai technologiškai patogus sprendimas nuolydžiui suformuoti, lengvai valyti ir yra nepriekaištingas estetiškai.
Reklamos užsakovas

Trapas grindyse

Dušo trapai „Geberit" pagaminti iš geros kokybės plieno, jie taip pat turi plaukų ir kitų nešvarumų gaudyklę, dangtelį, kurį labai patogu nuimti vienu judesiu. Grotelių aukštis, nuolydis ir pozicija lengvai reguliuojami, kad atitiktų grindų plytelių lygį.

Reklamos užsakovas

Dušo latakas sienoje

Itin patogus, estetiškas ir technologiškai pagrįstas sprendimas – dušo latakas sienoje „Geberit ShowerDrain". Kas turėjo progą jį išbandyti, niekada nebesirenka latako grindyse. Kodėl? Duše besimaudantis žmogus stovi tik ant plytelių, nepatiria diskomforto, kuris jaučiamas užlipus ant grindyse esančio metalinio latako. Kitas privalumas techninio pobūdžio: kai dušo latakas yra sienoje, iš dušo galvutės krintantys vandens lašai į jį neatsitrenkia ir negirdėti papildomo triukšmo. Dar vienas svarbus privalumas – visoje dušo zonoje galima išvedžioti grindų šildymą, nesibaiminant, kad trapas išsausės. Valymo principas toks pat, kaip ir grindų latako – nuėmus dangtelį išimama gaudyklė ir nuplaunama vandens srove.

Reklamos užsakovas

Sienų latakai „Geberit ShowerDrain" gaminami jau penkerius metus. Nuo 2011 metų rinkai tiekiami dviejų tipų dušo latako elementai lengvos konstrukcijos (gipskartonio) sienai: 50 cm ir 130 cm aukščio potinkiniai moduliai.

Latakas „Geberit CleanLine" sumontuotas prie sienos – tai technologiškai patogus sprendimas nuolydžiui suformuoti, lengvai valyti ir yra nepriekaištingas estetiškai.

Duše besimaudantis žmogus mato tik latako dangtelį sienoje: jis gali būti baltas, blizgiai chromuotas, nerūdijančio plieno arba rėmelis, užpildytas plytelėmis.
Reklamos užsakovas

Svarbu!

Visą „Geberit" santechniką patogu montuoti, nes iki smulkmenų apgalvota kiekviena detalė, latakai ir trapai turi gamykloje pritvirtintas hidroizoliacines membranas.



Užsakymo nr.: PT_74312842

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis