Fengšui gudrybės namuose norint pritraukti maksimalią sėkmę

Labai svarbu apmąstyti energetinį ir dvasinį namų projektavimą. Tai toks projektavimas, kai stengiamasi sukurti aplinką, kurioje žmonės jaustųsi gerai, jiems būtų jauku gyventi, dirbti, mokytis, ilsėtis ar tiesiog būti.

Didėjant susidomėjimui fengšui, reikia atkreipti dėmesį, kad krypčių nustatymas yra vienas pagrindinių ir sudėtingiausių fengšui elementų.

Tikslioms individualioms kryptims nustatyti fengšui teorijoje naudojami Ba Gua ir Lo Shu metodai, pagrįsti senovės Kinijos astrologija. Žinant gimimo datą, pasitelkus skaičiavimus ir pagal šiuos metodus sudarytomis lentelėmis galima suprojektuoti savo namą, kambarį, darbo vietą, interjero ir eksterjero elementus taip, kad būtų sudaryta geriausia asmeninė energetinė aplinka.

Kaip tvirtina geriausi Kinijos fengšui specialistai, besinaudojantys iki mūsų laikų išlikusiais seniausiais žinynais ir juose esančiomis lentelėmis, kurios buvo sudarytos Pietų Kinijoje Cin dinastijos Cian-Lun periodu, niekas tuo nenusivylė, bet radikaliai pagerino savo gyvenimą. Reikia pažymėti, kad krypčių teorijų žiniomis naudojasi ne vien turtingiausi (elitiniai) sluoksniai, daugelis pasaulio šeimų sėkmingai nugalėjo nesklandumus ir įvairias šeimyninių santykių, sveikatos, santykių su vaikais, darbdaviais ir artimaisiais problemas, perorientavę savo namus ir kambarius teigiamomis kryptimis pagal Ba Gua ir Lo Shu metodų duomenis.

Kokie tai duomenys? Juos galima padalyti į dvi dalis:
1. Keturios geriausios ir keturios blogiausios geografinės kryptys;
2. Keturios geriausios ir keturios blogiausios vietos patalpose.

Noriu atkreipti ypatingą dėmesį į tai, kad reikia suprasti esminį skirtumą tarp sąvokų kryptis ir vieta. Suprasdami šių sąvokų skirtumą išvengsite esminių fengšui krypčių nustatymo klaidų.

Norint praktiškai panaudoti krypčių nustatymo metodiką, būtina iš pradžių susipažinti su Ba Gua metodo kilme, savybėmis ir pagrindiniais principais, suprasti pagrindines simbolių, geografinių krypčių ir stichijų sąvokas, kurios yra pagrindiniai šio metodo komponentai. Būtina suprasti magiškojo Lo Shu kvadrato esmę, kuriame esantys devyni skaičiai tiesiogiai susiję su Ba Gua, o minėti tarpusavio santykiai yra individualios krypties metodikos nustatymo pagrindas.

Vienas svarbiausių rodiklių nustatant geografinę orientaciją ir gerą vietą fengšui metodikoje yra individualaus gimimo skaičiaus Gua nustatymas. Jis nustatomas atsižvelgiant į jūsų gimimo datą pagal Mėnulio kalendorių.

Shutterstock nuotr.

Kaip pasirinkti geriausią kryptį?

Vienam žmogui geriausia viena kryptis, o kitam visai kita, nes žmonės yra skirtingų tipų. Du pagrindiniai tipai. Tai Rytų ir Vakarų krypčių žmonės. Žmogaus bazinis tipas nustatomas pagal gimimo metus. Jis vadinamas Gua skaičiumi. Jų iš viso yra 9.
1, 3, 4 ir 9 yra Rytų krypties žmonės.
5, 2, 6, 7 ir 8 yra Vakarų krypties žmonės.

Kaip apskaičiuoti savo Gua skaičių?

Paskutinius du metų skaitmenis sudėti iki vienženklio skaičiaus. Pavyzdžiui: 1957 metai=5+7=12=3. Po to moteriai prie to skaičiaus pridėti 5: 5+3=8; Vadinasi, 1957 metais gimusios moters Gua skaičius - 8. Vyrui gautą skaičių reikia atimti iš 10: 10-3=7 Vadinasi, 1957 metais gimusio vyro Gua skaičius – 7.

Dar reikia žinoti, jog kinų Naujieji metai prasideda vasario mėnesį, taigi, jei žmogus gimęs iki tos datos, tai jam reikia skaičiuoti senuosius metus. Pavyzdžiui: 1957-01-30 būtų skaičiuojama taip:
1956=11=2; Moteriai: 2+5=7; Vyrui: 10-2=8.

Pagal šią metodiką skaičiuojamas tik gimusių iki 2000 metų asmeninis Gua skaičius. Rytų krypties žmonėms palankios kryptys yra Rytai, Pietryčiai, Pietūs ir Šiaurė.

Vakarų krypties žmonėms palankios kryptys yra Pietvakariai, Vakarai, Šiaurės Vakarai ir Šiaurės Rytai.
    

Palankios kryptys yra keturios:
     + 4 Didelė sėkmė. Pati sėkmingiausia kryptis, teikianti reikalingiausią jums energiją. Tinkamiausia vieta įėjimui, lovai, darbo stalui.
     + 3 Dangiškasis gydytojas. Gerina sveikatą, tinkama vieta durims, lovai, stalui, viryklei, ypač jei jums trūksta energijos.
     + 2 Meilė. Padeda kurti santykių harmoniją. Ypač svarbi tiems, kurie nori atkurti gerus santykius šeimoje ar susilaukti vaikų. Tada ta kryptimi reikėtų orientuoti miegamąjį ar svetainę, statyti lovą.
     + 1 Tobulėjimas. Tai jūsų bazinė asmeninė kryptis. Padeda atskleisti, lavinti asmeninius talentus, gabumus. Tinka kabinetui, rašomajam stalui.
     Nepalankios kryptys taip pat yra keturios:
     - 4 Visko netektis. Lova, rašomasis stalas ar įėjimas neturėtų būti iš tos pusės, nes tai gali sukelti bankrotą ir sunkias ligas.
     - 3 Šešios pražūtys. Jei čia yra svarbus taškai, tai gali kelti ilgalaikius konfliktus, skyrybas, teisines problemas. 
     - 2 Penkios šmėklos. Skandalai ir piniginiai nuostoliai.Ginčai šeimoje, vagystės. Geriausia tinka sandėliukams, tualetams, voniai.
     - 1 Smulkūs nemalonumai. Ne taip ir baisu, bet nėra malonu.
    

Čia surasite jums palankias ir nepalankias kryptis:

Kuo geriau jūsų būstas, ypač miegamasis, bus orientuotas geriausia jums individualia kryptimi, tuo labiau jums seksis gyvenime. 

Atrodo viskas būtų paprasta, susiskaičiuoji savo gerąsias kryptis, tinkamai suprojektuoji namus ir viskas klostosi beveik puikiai. Tačiau noriu paaiškinti ir tai, kad reikia vertinti kiekvienų metų gerąsias ir blogąsias kryptis, bei zonas, patikrinti, kiek asmeninių gerųjų krypčių išlaiko gerąsias sąvybes ir įvertinti dar daug dedamųjų. Labai gerai, kai namų kryptis sutampa su ten gyvenančiais, tada energija didėja. Jei atvirkščiai, žmogui būna sunkiau pasiekti savo tikslų, jo energija silpninama. Jei sujungtume astrologines žinias, numerologiją ir architektūros mokslą gautume labai gerą energiją, stiprų fengšui Jūsų namuose.

Ar jau turite ManoNamai.lt programėlę savo išmaniajame telefone? Parsisiųskite ją ir pirmieji skaitykite portalo naujienas: „iOS“ versija; „Android“ versija Be to, galite sekti visas mūsų naujienas socialiniame tinkle Facebook!

Rolandas Sakalauskas, www.des1gn.eu

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis