8 metrų bokšto iš gėlių kūrėjas: žmona nebeleido daryti aukštesnio

Į pensiją išėjęs britas Edvardas Hajas priešais savo namus pastatė 8 metrų bokštą iš gėlių. 71 metų vyras praleido tris mėnesius dekoruojant tokį gėlyną, kuris yra sudarytas net iš 128 vazonų.

„Jis turėjo būti dar aukštesnis, tačiau žmona mane sustabdė“, – pasakojo britas. Vyrui meistravimas yra artimas. Jis taip pat savo rankomis pasistatė namą, tad gėlyno formavimas buvo vieni juokai.

Tokiam neįprastam gėlių auginimo sprendimui reikia skirti nemažai laiko. Vien laistymui tenka paaukoti po 3 valandas du kartus į savaitę. Auginamos fuksijos, pelargonijos, našlaitės ir kitos gėlės.

„Didžiuojuosi, kad viską padariau savo rankomis, be jokios pagalbos – nuo idėjos sumanymo iki realizavimo“, – tokiu neįprastu gėlynu didžiuojasi britas.

Ar jau turite ManoNamai.lt programėlę savo išmaniajame telefone? Parsisiųskite ją ir pirmieji skaitykite portalo naujienas: „iOS“ versija; „Android“ versija Be to, galite sekti visas mūsų naujienas socialiniame tinkle Facebook!

Dėmesio!
Kviečiame atsakyti į žemiau esančius klausimus ir spalio mėnesio gale išrinksime vieną laimėtoją (su juo susisieksime asmeniškai), kuriam padovanosime 3 mėnesių žurnalo „Mano Namaiprenumeratą.


Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis