6 būdai, kaip į namus pritraukti pozityvią energiją

Jei jūsų namai užgriozdinti, baldai sustatyti nemokšiškai, fengšui teigia, jog gyvenime bus daug kliūčių ir mažai galimybių. Stagnacija gali apimti jūsų darbą, santykius, finansus ir sveikatos sritį. Keliais nedideliais pakitimais galite atgaivinti namų erdvę ir savo gyvenimą. Jūsų dėmesiui – šeši paprastai įgyvendinami patarimai.

1. Tegu aiškiai matosi jūsų namų numeris

Pagal fengšui, neryškus namo numeris, nešvarus kilimėlis, šiukšlės prie lauko durų blokuoja teigiamą energiją. Tegu jūsų namo numeris aiškiai matosi nuo gatvės, o takas iki lauko durų būna švarus, tvarkingas. Jei visata negali jūsų rasti, kaip jus pasieks jos dovanos?

Namai dažnai dekoruojami rusva ir kitomis neutraliomis spalvomis, tačiau žiemą jos sustiprina slogią nuotaiką, nesuteikia energijos. Iš fengšui perspektyvų, šios spalvos sugeria žiemos šviesą, todėl žmonės jaučiasi prislėgti.

Kad būtumėte sveikesni ir energingesni, nudažykite sienas šilta spalva, kuri atspindi šviesą – švelniai geltona, švelniai žalia. Šios spalvos – saulės ir gamtos. Žalia išryškina kitas spalvas, be to, tai gyvybingumo, augimo spalva, ji suteikia naujų vibracijų.

Jei negalite nudažyti sienų, įsigykite spalvingų aksesuarų – pagalvėlių, užtiesalų, gyvų gėlių, lempų, kad pritrauktumėte į namus energijos.

Nuo senų, nereikalingų daiktų sklinda žema energija. Reiklia akimi peržvelkite daiktus namuose, o jei ko nors metus laiko nenešiojote ar nenaudojote, atiduokite. Jei daiktas sulūžęs, sugedęs, o jūs jo netaisysite, išmeskite. Padarykite namuose vietoms gerai energijai ir naujoms galimybėms. Nemalonius prisiminimus keliančius daiktus irgi reikia išmesti.

Norite pritraukti į namus gerovę? Auginkite kambarines gėles, pastatykite kambarinį fontanėlį. Gėlės ir fontanėliai fengšui simbolizuoja gerovę, turtą, be to, grynina orą.

Jei namuose nesijaučiate saugiai ir patogiai, galbūt netinkamai sustatėte baldus. Fengšui labiausiai vertina saugumą ir patogumą. Tegu didžiausias baldas stovi tokioje kambario vietoje, iš kurios matosi durys. Jei sofa ar lovos galvūgalis yra prie tos pačios sienos, kaip ir durys, nematysite, kas įeis ir nesijausite saugūs.

Eteriniai aliejai išvalo neigiamą energiją, pritraukia į namus geros energijos. Įlašinkite į distiliuoto vandens buteliuką su purkštuvu kelis lašus eterinio aliejaus ir papurkškite orą. Jei kas serga, naudokite cinamono eterinį aliejų. Džiaugsmo suteiks rožių ir apelsinų eteriniai aliejai. Rožės – meilės energija, apelsinai – džiaugsmas.

Ar jau turite ManoNamai.lt programėlę savo išmaniajame telefone? Parsisiųskite ją ir pirmieji skaitykite portalo naujienas: „iOS“ versija; „Android“ versija Be to, galite sekti visas mūsų naujienas socialiniame tinkle Facebook!

Dėmesio!

Kviečiame atsakyti į žemiau esančius klausimus ir spalio mėnesio gale išrinksime vieną laimėtoją (su juo susisieksime asmeniškai), kuriam padovanosime 3 mėnesių žurnalo „Mano Namai prenumeratą.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis