Žvakės, kurios padės sukurti namuose šventinę nuotaiką

Prieškalėdiniu laikotarpiu rinkdami dovanas, aklavietėje atsiduriame kasmet. Nugesinkime kalėdinę karštinę šaltu protu ir pagalvokime apie praktiškas, tačiau mielas dovanas! Puiki išeitis neapkrauti artimųjų ir kolegų daiktais – padovanti kokybišką namų žvakę, kuri bus tiek šventinę nuotaiką kuriantis atributas, tiek jaukus interjero elementas.

Yankee Candle – stebuklinga įkūrimo istorija

„Yankee Candle“, pripažintos kvepiančių žvakių bei namų kvapų gamintojos, atsiradimo legenda pasakoja, kaip 1969-aisiais septyniolikmetis Mike Kittredge, neturėdamas pinigų nupirkti dovanos mamai, ištirpdė kelias vaškines piešimo kreideles ir iš jų pagamino žvakę. Ši emocijas kelianti istorija mums tik primena, kad svarbiausia yra jausmas, kuriuo įkrauname dovaną.

Gamintojo nuotr.
Gamintojo nuotr.
Gamintojo nuotr.
Gamintojo nuotr.

Žvakių ir namų kvapų tikslas – sužadinti prisiminimus

„Yankee Candle“ kvapais, pagamintais iš natūralių eterinių aliejų ir kvepalų ekstraktų, siekiama sužadinti mūsų malonius prisiminimus, potyrius ir jusles. Padvelkus cinamono, medvilnės, vanilės ar vasaros nakties kvapui, kiekvienam iš mūsų jis iššauks skirtingas patirtas gyvenimo akimirkas ir istorijas, siesis su įvairiais sutiktais žmonėmis, tolimoje vaikystėje ar egzotiškose kelionėse justais kvapais...

Gamintojo nuotr.
Gamintojo nuotr.
Gamintojo nuotr.
Gamintojo nuotr.
Gamintojo nuotr.

Nuo žvakės stiklainėlyje iki automobilių kvapų...

„Yankee Candle“ siūlo daugiau nei 150 įvairių kvapų produktų. Tai didžiausia pasaulyje ir plačiausią žvakių bei namų kvapų pasirinkimą siūlanti įmonė visame pasaulyje. Čia rasite sezoninių, ypatingoms progoms sukurtų kvapų, SPA kolekcijų, limituoto leidimo aromatizuotų žvakių, automobilių gaiviklių, aliejų su lazdelėmis, kvapų drabužinėms bei žvakių aksesuarų. Produktams gaminti naudojami tik aukščiausios rūšies ingredientai, o žvakių vaškas specialiai kuriamas „Yankee Candle“ įmonei. Įdomu tai, jog kiekvienai žvakei dagtis atrenkama tik rankomis!

Visame pasaulyje populiarios JAV gaminamos žvakės turi atstovybę Didžiojoje Britanijoje, 19 distributorių, kurie platina „Yankee Candle“ produkciją 24 šalyse, tuo tarpu ir Lietuvoje. Šių žvakių ir namų kvapų kolekcijas, pripildytas šilumos ir jaukumo, galite įsigyti namų dekoro salonuose „Krispo“ Vilniuje ir Kaune: www.krispo.lt, o automobilių kvapų rasite „Statoil“ degalinėse.

Gamintojo nuotr.
Gamintojo nuotr.
Gamintojo nuotr.
Gamintojo nuotr.

Išsirinkite jaukiausią žvakę sau ir savo bičiuliams Krispo el.parduotuvėje: www.krispo.lt/yankee-candle-239

Užsakymo nr.: PT_69909796

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis