Sukurtas tualetas, kurio pagalba niekuomet nebeprašausite pro šalį

Kai vieną naktį amerikietis Deivas Reinoldsas susižalojo tualete, jis nusprendė, kad niekas nebeturi to patirti. Deivas sukūrė pirmąjį pasaulį tamsoje šviečiantį klozeto dangtį, kuris lengvai pastebimas tamsoje. Taigi, nuo šiol Jums nebereikės jaudintis, kad kol ieškosite jungiklio, galite už ko nors užkliūti.

Šis išradimas naudingas visiems – pradedant vaikais, baigiant seneliais. „Ši idėja į galvą man šovė 2012 m., kai tamsoje sėdėdamas ant klozeto paslydau ir atsidūriau vonioje. Nors šeimai buvo labai juokinga klausytis šios istorijos, tačiau man visai nepatiko mano mėlynės ir sumušimai“, – pasakoja idėjos autorius.

Vida Press

Vida Press

Vida Press

Jau kitą dieną Deivas paskambino savo draugams ir jie užpatentavo šią idėją pavadinimu „Night Glow Seats“. Jie nusprendė, kad nebūtina apšviesti visą vonios kambarį, pakanka, kad naktį šviestų tik klozeto dangtis ir taip prisidėtų prie mūsų pačių saugumo.

Vida Press

Vida Press

Toks sprendimas populiarėja visame pasaulyje – klozetų dangčiai pardavinėjami Vokietijoje, Japonijoje, Australijoje, Italijoje, Jungtiniuose Arabų Emyratuose ir Maltoje.

Vida Press

Ar jau turite ManoNamai.lt programėlę savo išmaniajame telefone? Parsisiųskite ją ir pirmieji skaitykite portalo naujienas: „iOS“ versija; „Android“ versija Be to, galite sekti visas mūsų naujienas socialiniame tinkle Facebook!

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis