Specialiai iš Frankfurto: 2017 m. tendencijos – ateitis kuriama dabar

Frankfurte pristatytos tendencijos – įkvepiančios. Parodoje „Ambiente Trends 2017“ „Messe Frankfurt“ pristato pasaulines produktų dizaino kryptis, ateinančio sezono favoritus. Nesiekdami ypatingų efektų, kūrėjai aistringai pasuko naujomis kryptimis. O vienas pagrindinių naudojamų raktažodžių – autentiškas dizainas. Kas padeda jį sukurti?

Subtilios struktūros

Juvelyrinės struktūros ir tekstūros – įkvėptos gamtos. Pasitelkus inovatyvius procesus, pasirenkami rafinuoti, patogūs paviršiai. Jie tiesiog prašosi paliečiami, yra sukurti jausminiams malonumams.

Organizatorių archyvas

Natūralios medžiagos

Aukštos kokybės rankų darbas, vertė ir dizainas išsaugo tradicijas. Kruopštus originalių medžiagų apdorojimas suteikia dirbiniams ilgaamžiškumo, patvarumo.

Organizatorių archyvas

Įvairūs raštai

Nerūpestingos vaikystės nuotaika ir kvietimas kuo daugiau eksperimentuoti. Sugretinti įvairūs raštai, motyvai kelia ne tik šypseną, bet ir vaikystės nostalgiją, žadina kūrybingumą.

Organizatorių archyvas

Ryškios, pastebimos formos

Interjero dizainas, kuriame dominuoja klasikinė bei moderni elegancija kartu su ryškiais siluetais. Kartais pakanka vieno akcento, kuris taptų interjero centrine ašimi.

Organizatorių archyvas

Daugiau įkvėpimo iš parodos:

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis