Romantišką atmosferą namuose sukurs žvakės

Žvakės - lengvas, nebrangus būdas dekoruoti savo namus visiems metų laikams. Nesvarbu, ar mėgstate gaivų ir linksmą, ar jausmingą, egzotišką stilių, žvakės padės jums atskleisti savo asmenybę ir mėgautis kaskart įėjus į kambarį. Kvapnios žvakės nuostabios, nes jų net nereikia uždegti, kad kambarys kvepėtų puikiai.

Net neuždegtos žvakės skleidžia itin išraiškingą kvapą vonios kambariuose ir koridoriuose, kadangi paprastai šios erdvės būna mažos. Žvakių būna įvairių formų ir dydžių, tad tikrai yra iš ko pasirinkti. Šiame straipsnyje aptarsime, kaip galite papuošti savo interjerą žvakėmis visais metų laikais.

Shutterstock nuotr.

Kur galima išdėstyti žvakes?

Žvakės atrodo puikiai, išdėstytos šalia dekoracijų ties namų durimis. Pasipuoškite Kalėdoms ir papildykite savo dekoraciją žvakėmis. Itin dailiai atrodys pabarstytas dirbtinis sniegas. Tačiau būkite atsargūs, uždegdami ugnį šalia degių objektų. Tokiu atveju reikėtų rinktis kitus variantus.

Shutterstock nuotr.

Žvakės atrodo nuostabiai knygų lentynose. Tai puikus būdas išdėstyti knygas - padėkite tris ar keturias knygas ant šono, kad atsirastų vietos žvakei, tuomet padėkite ją ant knygų lentynos. Puikiai atrodo aukštos žvakės ant židinio. Toks variantas labai tinka vasarai, kai nesinori kūrenti ugnies.

Patiekalai

Žvakės suteikia ypatingos romantiškos nuotaikos ir vakarieniaujant. Tačiau pasirinkite žvakes, kurios dera prie patiekalų aromato ir neerzina uoslės.

Shutterstock nuotr.

Dekoracijos

Kad namai kvepėtų ypatingai, galima naudoti vis kitas žvakes kiekvienam kambariui, arba naudoti derančius tarpusavyje žvakių kvapus. Žiemą išbandykite gaivų mėtų aromatą vonioje - jis padės pabusti. Mėtos tinka ir svetainėje, įkvėpdamos ilgiems pokalbiams. Tam tinka ir uogų bei cinamono kvapai. Ir žinoma, obuolių kvapas yra amžinas namų jaukumo simbolis.

Shutterstock nuotr.

Pavasarį išmėginkite gaivius, lengvus aromatus, kaip kad žolės, obuolio. Nustebsite, kokią skirtingą nuotaiką jie sukurs namie - cinamono ir obuolių pyrago kvapai visuomet nuostabiai tinka bet kokiems namams, tačiau orui šiltėjant jie gali pasirodyti pernelyg sunkūs.

Shutterstock nuotr.

Nepamirškite - žvakės yra puiki dovana. Visiems patinka dailios, žaviai supakuotos žvakės. Tokia dovana tiks kolegoms, vaikų draugams ar net jums patiems.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis