Kviečiame dalyvauti konkurse INOVATYVUS VIEŠBUČIO KAMBARYS 2017

Ne paslaptis, kad keliaujantys arba atitolti nuo kasdienybės norintys žmonės viešbučio kambarį traktuoja ne tik kaip vietą pernakvoti, bet ir kaip ramybės bei komforto oazę. Tai gyvenamoji ir kartu atsipalaiduoti leidžianti erdvė, kurioje laikinas gyventojas nori pasijusti kaip namuose arba, atvirkščiai, – sužadinti naujus pojūčius ir emocijas neįprastoje erdvėje. Viešbučio kambarys su vonia privalo jungti į vieną bendrą erdvę estetiką, inovatyvumą, patogumą bei kokybiškai praleistą atokvėpiui arba darbui skirtą laiką.

Viešbutyje ne tik pradedame ir baigiame dieną, bet kartu paverčiame jo kambarį privatumo sala, kurioje, užvėrę nuo visų duris, galime bent trumpam atsiriboti nuo pasaulio, svetimų erdvių, beprotiškų tempų ar pailsėti po įtemptos ir pilnos naujų įspūdžių dienos.

Svarbiausia, kad viskas jame būtų patogu ir paprasta. Tokiame kambaryje gali būti taikomos naujausios technologijos ir netikėti sprendimai, leidžiantys apipavidalinti erdves bei pritaikyti novatoriškas galimybes, paverčiančias viešbutyje praleistą laiką kaip įmanoma kokybiškesniu.

Tobulas viešbučio kambarys su vonia susideda iš sprendimų spektro, apimančio ergonomišką suplanavimą, praktišką ir funkcionalų kambario įrengimą, inovatyvias idėjas, lankstų apšvietimą, tinkamą spalvinę gamą bei tokius aspektus, kaip komfortiški, kokybiški ir patvarūs baldai, tinkamai pasirinktos ir suderintos interjero detalės ir ilgalaikiai kambario vidaus įrenginiai. Tai turėtų būti erdvė, kurioje gera kiekvienam.


Lietuvoje itin sparčiai plečiantis viešbučių rinkai, neišvengiamai atsiranda naujų idėjų viešbučių erdvėms apipavidalinti poreikis. Konkurso „Inovatyvus viešbučio kambarys“ dalyviams belieka pasitelkti su profesionalumu suderintą fantaziją ir praverti mums duris į inovatyvių viešbučių erdvių projektavimo pasaulį.

Kviečiame Jus dalyvauti naujame žurnalo STRUCTUM konkurse „Inovatyvus viešbučio kambarys 2017”! Sukurkite viešbučio kambario su vonia vizualizaciją, pamatykite, kaip jūsų projektas atsidurs žurnale, ir laimėkite kelionę su apgyvendinimu į tarptautinę architektūros ir dizaino parodą užsienyje (kvietimais į parodą, lėktuvo bilietais ir viešbučiu pasirūpinsime mes) bei daug kitų prizų.
Čia galite perskaityti konkurso taisykles: http://www.estructum.lt/inovatyvus-viesbucio-kambarys-2017.html

Registruotis į konkursą galite el. paštu aureja@estructum.lt, daugiau informacijos tel. nr. +370 686 87 886.

Laukiame Jūsų konkurse!

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis