Kitokiam namų veidui: įspūdinga kelionė į Tolimuosius Rytus

Jau daugelį metų kompanija „Eijffinger“, vedina smalsumo, kūrybingumo ir inovacijų troškimo, kuria spalvingo ir išraiškingo dizaino tapetus. kolekcijose visada atspindimos mados tendencijos, spalvų, dizaino ir medžiagų inovacijos, jaučiama besikeičiančio pasaulio įtaka, suvokimas, kad kuriame savo aplinką galvodami apie tai, kas mums svarbu, kas mus motyvuoja, kuo vadovaujamės ir kaip galime visa tai perkelti į mūsų namų interjerą.

Naujausia „Eijffinger“ tapetų kolekcija „Sundari“ – tai įspūdinga kelionė senais prekybos keliais į Tolimuosius Rytus. Einant žėrinčių brangakmenių takais, blizgančiu satinu, neapdorotu šilku ir brangiu porcelianu. Kertant tapybiškai vaizduojamus kraštovaizdžius, kur nuostabių kalnų siluetai mirga prieš vakaro dangų.

Gamintojo archyvas

Gamintojo archyvas

Tarp žavių egzotiškų gėlių ir prieskonių kvapų, į vietą su nuostabiais raštais ir gyvomis spalvomis. „Sundari“ – tai kolekcija su prabangiu dizainu ir tekstūrų įvairove. Kolekcijos spalvynas – nuo minkštos smėlio iki nebalintos drobės ir šafrano, degintos raudonos, mėlynojo smaragdo ir giliai juodos. Gausus įvairaus dizaino tapetų pasirinkimas – nuo sendintų sienų iki žuvų žvynų raštų, paprasto popieriaus, elegantiško metalo, kašmyro.

Gamintojo archyvas

Gamintojo archyvas

Šaltinis: www.dubingiai.lt

Užsakymo nr.: PT_76617327

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis