Jaukumas namams – šių Kalėdų dovanų kredo

Einant mieste parduotuvių virtinose matote šmėžuojant eglutes, dovanų dėžutes, mirgančias lemputes ir kitas kalėdines dekoracijas? Šalia to gausu ir šventinių pasiūlymų? Jums raibsta akys, galvojate, kuo šiais metais nustebinsite ir nudžiuginsite savo vyrą, žmoną, mamą, tėtį, brolį, seserį ar draugus? Kava, arbata, įprasti kvepalai, knygos – viskas dovanota, o Jūs norite kažko naujo, mielo, jaukaus ir... dar neišbandyto?

Kviečiame Jus į trumpą, bet įdomią pažintinę kelionę po kvapų bei jaukumo pasaulį, kuriame tikrai rasite dovanų savo artimiesiems.

Kvapai namams – ir draugei, ir mamai, ir kolegai

Tikrai taip, mes nemeluojame. Dar vos prieš kelerius metus namų kvapai nebuvo tokia svarbi interjero ir švarių, jaukių namų detalė. Šiomis dienomis turbūt retuose namuose nerastumėte tų žavingųjų medinių lazdelių, pamerktų į kvapų buteliuką.

Per šias Kalėdas „Krispo“ kviečia sustoti, neskubėti ir, pasinėrus į aromatų pasaulį, palepinti savo artimųjų namus naujais kvapais. Pavyzdžiui, „Locherber“ namų kvapų difuzorius bus puiki šventinė dovana tiems, kas mėgsta prabangų dizainą bei saldžiai gaivų kvapą. Vynuogių, juodųjų serbentų, apelsino, triufelio, vanilės ir kedro prieskoniais pagardintas kvapas bus pats tinkamiausias jaukiai Kalėdų šventei. O ir pati dovana atrodys itin dailiai – buteliukas pagamintas iš tamsinto stiklo su mediniu graviruotu kamšteliu ir medvilnine etikete, o lazdelės – bambukinės.

Šis kvapas – tik vienas iš aibės, ką Jūsų geriausioms Kalėdoms galime pasiūlyti. Nuo įprastų gaivių iki pačių sunkiausių kvapų difuzorių skirtingiems namų stiliams ir, žinoma, žmonių skoniams.

Žvakės sugrįžo į madą

„Gavau žvakę su žvakide dovanų...“ – pasakoja viena draugė kitai. Balse girdėti lengvas nusivylimas ir nesusidomėjimas gauta dovana. Nors, sakoma, kad svarbiausia ne pats daiktas, o dėmesys, visgi, būkime atviri, – visada malonu gauti jaukią ir, kas be ko, panaudojamą dovaną.

„Krispo“ skelbia, kad nuo šiol žvakė nebebus nuobodi dovana, jei tik... mokėsite tinkamai ir gerai parinkti. Pamirškite paprastą peršviečiamą žvakidę su maža žvakute joje – kvapų kelionėje stabtelkite prie spalvingų, ities kvapnių žvakių. Pavyzdžiui, „Yankee candle“ išsiskiria įvairių dydžių amplitude, o šventiniu periodu ji namams suteiks pavasariškos gaivos ir atspalvių. Puikiai tiks ir patiks tiems Jūsų artimiesiems, kurie labiausiai dievina moderną, šiuolaikišką, lengvą, neįpareigojantį dizainą ar meną. Prakalbus apie moderną ir minimalizmą, pažvelkime į „Locherber“ prekinio ženklo žvakes. Kvadrato forma, neutralios spalvos, lengvi saldžių ryžių, figų, vynuogių ar imbiero (tikros Kalėdos, ar ne?) kvapai modernizmo gerbėjų namams suteiks jaukumo ir šilumos. Mėgstantiems Rytų kultūrą ir šių šalių prabangą patartina atkreipti dėmesį į „Panpuri“ žvakes. Beje, pastarosios tikrai patiks ir klasikos mėgėjams. Gal būtent tokie Jūsų tėvai, o galbūt močiutė?

Norite dar kažko įdomesnio už kvapų difuzorius ar žvakes? Rinkitės kvapniuosius maišelius – kelis ar netgi vieną draugų spintos kvapui paįvairinti. Dar viena išeitis, puikiai tiksianti mėgstantiems intensyvesnius kvapus, – kvapų purškikliai, vieni iš neutraliausių ir įtiksiantis daugelio skoniui – „Culti“ prekinio ženklo.

Ties čia ir baigsime mūsų trumpą kelionę po kvapų pasaulį. Toliau ją tęskite patys ir Jūsų Kalėdos bus tikrai pačios kvapniausios!

Užsakymo nr.: PT_73028924

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis