Interjerą papuoš vazos

Vazos yra kerintys dirbiniai, dažniausiai gaminami iš natūralių medžiagų – medžio ar akmens. Vaza ne tik paryškina gėlių puokštės grožį, bet ir puošia interjerą. Vazos interjere padeda sustyguoti kambario dekorą, nes jos būna įvairių tonų, spalvų, gėles imituojančių dizainų ir puošia namus.

Vazoms vis populiarėjant kaip interjero detalei jos vis dažniau gaminamos ne tradicinių raštų, o peršviečiamos. Tokios vazos dabar laikomos interjero puošybos simboliu. Madingos porcelianinės ir krištolinės vazos, kurios su į jas įmerktomis gėlėmis dažniausiai naudojamos dekoratyviniais tikslais. Vazos gali būti įvairiausių formų ir raštų. Prabangiame interjere jos tampa dėmesio centru.

Meistriškai pagaminta vaza gėlėms yra tikras meno kūrinys, paryškinantis, kaip gražiai ir gaiviai gali atrodyti gėlė iš akmens iškaltoje vazoje.

Vazos blizgumas tampa natūraliu bendrą dekoro pojūtį užakcentuojančiu elementu. Galite išsirinkti įvairiausias spalvas ir raštus.

Shutterstock nuotr.

Gėles priderinsite įvertindami vazos išvaizdą ir darbo kruopštumą, dėl kurio krištolinė ar porcelianinė vaza gali kainuoti nuo kelių šimtų iki kelių tūkstančių litų.

Dabar gėlėms skirtų vazų įvairovė yra stulbinanti. Kiekvienas gali išsirinkti pagal savo kišenę. Įkvėpimo šaltiniu vazų dizainams dažniausiai tampa gamta.

Papuošus vazas orchidėjomis, lelijomis, rožėmis ar kitomis elegantiškomis gėlėmis, jos gali transformuoti atmosferą. Taigi, norėdami leisti sužydėti namų dekoro grožiui ir elegancijai, pasitelkite grožio emblemą – vazas.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis