Harmoningo interjero kodas

Moderni klasika – taip galima apibūdinti nepakartojamas „Laura Ashley“ kolekcijas, kurios metai iš metų užburia subtilia elegancija.

„Laura Ashley“ – visame pasaulyje mėgstamas britų namų interjero ir gyvenimo stiliaus prekės ženklas, kurio išskirtinumas – tai galimybė derinti tuos pačius tapetų, audinių, dekoratyvių pagalvėlių, lovatiesių ir aksesuarų raštus bei spalvas. Įvairaus stiliaus baldų, šviestuvų, veidrodžių, dažų, patalynės, romantiškų servizų, namų kvapų ir originalių aksesuarų įvairovė skirta juos harmoningai įkomponuoti kiekvienuose namuose, kuriuose vyrauja angliška klasika ar romantiškas Provanso stilius, modernūs sprendimai ar nuotaikinga eklektika. „Laura Ashley“ produktai skirti padėti mums įgyvendinti britų dievinamą posakį „Home is where the heart is“ („Namai ten, kur širdis“) ir susikurti savo svajonių namus.

Gamintojo archyvas

Istorija prasidėjo taip...

Laura ir Bernardas Ashley dar 1953 metais pradėjo kurti audinių raštus. Tais pačiais metais jų audiniai buvo eksponuoti Londone, Viktorijos ir Alberto muziejuje surengtoje rankdarbių parodoje ir sulaukė pripažinimo. Laura svajojo kurti išskirtines antklodes, bet parduotuvėse tinkamų audinių nebuvo. Todėl juodu pradėjo gaminti audinius patys. Pirmųjų sukurtų audinių raštai – maži langeliai – buvo derinami prie nedidelių butų erdvių. Tai buvo metas, kai kino teatrų ekranuose pasirodė romantinė komedija „Atostogos Romoje“ su puikia pagrindinio vaidmens atlikėja Audrey Hepburn. Audrey vaidino pasirišusi išskirtinę kaklaskarę, todėl šis aksesuaras kaipmat tapo geidžiamiausiu Europoje. Įkvėpta filmo, panaudojusi savo žinias ir įgūdžius Ashley šeima nepraleido progos ir pradėjo gaminti išskirtinių raštų kaklaskares. Be to, pasirūpino, kad jos užsakovus pasiektų neįprastai greitai. Netrukus Lauros ir Bernardo Ashley prekės pasirodė garsiose parduotuvėse ir tai buvo tikras postūmis plėsti šeimos verslą: gaminti ne tik kaklaskares, bet ir servetėles, rankšluosčius, staltieses, sugalvojant vis naujų ir naujų dizaino elementų.

Gamintojo archyvas

Jau Lietuvoje!

Prabangus ir elegantiškas interjero ir gyvenimo stiliaus prekės ženklas „Laura Ashley“ jau Lietuvoje – Kaune įsikūręs vienintelis salonas mūsų šalyje. „Laura Ashley“ salone galėsite susipažinti su interjero dizaino tendencijomis ir naujausia pavasario-vasaros kolekcija, rasti patarimų ir daugybę įkvepiančių idėjų, kaip stilingai papuošti namus, užsisakyti norimų prekių iš katalogo. Apsispręsti ir išsirinkti padės pardavėjos-konsultantės ar net nemokama profesionalaus dizainerio konsultacija (norėdami rezervuoti jai laiką skambinkite tel. +370 37 298469).

„Laura Ashley“ produktai išsiskiria puikia kokybe, patvarumu bei stilinga elegancija. Visi baldai ir aksesuarai tobulai dera tarpusavyje, spalvos ir modeliai papildo vienas kitą, todėl lengvai atnaujinsite interjerą tiek ėmęsi kardinaliai jį keisti, tiek apsiribodami nedideliais, bet efektingais dekoro sprendimais.

Gamintojo archyvas

„Laura Ashley“ prekių asortimentas suteikia galimybę įvairaus stiliaus interjerams sukurti, pradedant angliška klasika, romantiniu Provanso stiliumi ir baigiant šiuolaikiniais moderniais sprendimais nuo gyvenamojo iki vaikų kambario.

Daugiau apie „Laura Ashley“: www.lauraashley.lt

Užsakymo nr.: PT_74296496

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis