Fengšui patarimai, kurie padės į namus pritraukti laimę ir ramybę

Fengšui – tai kinų praktika, kuri yra taikoma beveik visoms gyvenimo sritims. Pateikiame patarimus 2016 metams, o ar jais naudotis ir tikėti – tai jau kiekvieno asmeninis pasirinkimas.

1. Pietvakariai
Pietvakarinį plotą 2016 metais saugos labai laiminga žvaigždė. Tai ta vieta, kur kaupsis pozityvi energija, pritraukianti sėkmę bei gerovę. Čia 2016-aisiais karaliaus aštuntoji – gerovės fengšui žvaigždė, kuri yra kartu ir Žemės elementas. Tai laimingas sutapimas, nes pietvakarių srities elementas irgi yra Žemė.

Patarimai, kaip parengti pietvakarinę jūsų namų dalį 2016-iesiems pagal fengšui:

Papuoškite savo mėgiamais gerovę pritraukiančiais fengšui simboliais – kiniškomis monetomis, gem medeliais, patupdykite pinigų varlės statulėlę ir pan.

Pietvakarinėje namų dalyje tinka laikyti finansinius dokumentus bei fengšui turto vazą. Panaudokite ugnies ir žemės dekoro elementus bei spalvas. Stenkitės nenaudoti metalinių detalių. Ypatingai tinka 2016-aisiais pietvakarinėje dalyje laikyti kristalus bei tauriuosius akmenis – rinkitės citriną ar piritą, nes jie pritraukia turtą, gerovę. Tigro akis garantuos apsaugą, ametistas – aiškumą. Energija šioje gyvenamo ploto dalyje turi būti švari, gryna.

SVARBU: visas sritis bei plotus reikia išlaikyti grynus, švarius, tačiau, kadangi 2016-ieji atneš ir negatyvios energijos (fengšui vadinama Tai Sui, Jupiteris), reikalingos ypatingos atsargumo priemonės, kurios papildomai ir gydo.

2. Rytai
Devintoji fengšui žvaigždė, kitaip vadinama – Ateities gerovė, 2016-aisiais bus rytinėje srityje. Tai palanki žvaigždė, atnešanti į namus palaimą.

Paruoškite tinkamai rytinę sritį jūsų namuose 2016-iesiems:
Pastatykite finansinę gerovę saugančius simbolius: kinietiškų pinigų ryšulėlį, užrištų magišku mazgu, pinigų medį, trikoję rupūžę ir pan. Panaudokite skaičiaus 9 simboliką: pastatykite 9 žvakes ar padėkite 9 dzi karoliukus. Būkite kūrybingi, priderinkite dekoracijas prie namų stiliaus. Žaliuojantys augalai ir gėlės papildys rytinę sritį energija. Puikiai tiks fengšui bambukas – 9 stiebai bus pats tas. Panaudokite ugnies elementus – ugnies spalvą, formą.

3. Vakarai
Vakarų plotas 2016-aisiais yra globojamas ketvirtosios feng šui žvaigždės, kuri yra Meilės, Romantikos ir Švietimo žvaigždė. Vakarų plotas namuose ar biure – tai vieta, kuri stiprins meilės santykius, didins energiją mokslų ir švietimo srityje.

Paruoškite tinkamai vakarinę sritį jūsų namuose 2016-iesiems:
Aktyvuokite meilės energiją panaudodami dvigubos laimės ženklą, dvi širdis (pasirinkite rožinį kvarcą) ir pan. Daugelis fengšui kristalų tiks vakarinei sričiai, kaip švelnus vandens elementas, melsvos ar juodos spalvos. Pakabinkite gražų veidrodį. Tinka žaliuojantys augalai. Venkite metalo spalvos bei didesnių daiktų, pagamintų iš metalo. Netinka balta, pilka, sidabro, aukso spalva. Jei planuojate naują karjeros posūkį, norite įsisavinti daugiau žinių – laikykite čia knygas, studijų medžiagą, kas susiję su jums reikiama informacija.

4. Pietūs

2016-aisiais fengšui šeštoji žvaigždė (Metalo elementas) pietų srityje lems karjeros sėkmę.

Pietinę sritį paruoškite taip:
Panaudokite metalinių elementų, detalių – tai pagerins karjeros energiją. Pavyzdžiui, pastatykite jums mielų žmonių nuotrauką metaliniuose rėmeliuose, įrėminkite karjeros įvertinimo diplomą ar pan.

Šioje srityje laikykite 6 kiniškas monetas – galite laikyti jas atvirai ar stalčiuje, nesvarbu, kur – jos vistiek turės poveikį, laikomos pietinėje srityje. Taip pat tinka 6 kristalai - pagalvokite, kaip juos panaudoti kaip dekoro elementą. Tinka bet kokie akmenys bei kristlai – natūralių darinių, šlifuoti ir pan. Ypač tinka piritas. Dėl šiais metais numatomos neigiamos energijos patariama šios srities nekeisti, išlaikyti tokią, kokia ji ir yra.

5. Pietryčiai
Pirmoji žvaigždė – bendrosios sėkmės žvaigždė, 2016-aisiais aplankys prietryčių sritį. Ši žvaigždė susijusi su bendra visų sričių sėkme – karjeroje, meilėje, pinigų ar išsilavinime. Tai Vandens elementas, susitinkantis Medžio elemento srityje, todėl turite susikoncentruoti į tai, kaip sustiprinti šioje srityje Vandens elementą.

Paruoškite pietrytinę sritį savo namuose ar biure:

Panaudokite vandens ir metalo spalvas, kitus elementus: naudokite mėlyną, žydrą, juodą, pilką, baltą spalvą, tai suteiks energijos. Venkite medinių detalių, nes medis sugeria vandenį, kuris yra pirmosios žvaigždės elementas. Nenaudokite žalios, rudos spalvos, nešalinkite augalus bei augalus vaizduojančius paveikslus ir pan.

Taip pat nėra gerai Ugnies elementai – ugnis yra priešinga vandeniui, todėl silpnins energiją. Pašalinkite žvakes, raudonos, oranžinės spalvos dekoro elementus. Šioje srityje turi būti stiprūs, pergalingi, džiaugsmingi simboliai. Ypač tinka žirgo atvaizdas, dėl apvalių formų tinka Wu Lou skulptūrėlė. Gerąją energiją puikiai sustiprins fontanas, įrengtas pietrytinėje dalyje – skleisiantis sveikatos, šeimos harmoniją.

Taigi, sekdami patarimais, parenkite savo erdvę bei tinkamai sutvarkykite tas sritis, kurios buvo paveiktos neigiamos energijos.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis