Ergonomiškas sofos sprendimas, ypač tinkantis mažose erdvėse

Gyvenantieji mažame bute, studijoje ar kitokioje mažoje erdvėje neišvengiamai susiduria su problema, kaip sutalpinti visus reikiamus baldus. Kur susodinti visus draugus taip, kad liktų vietos praeiti? Vienas iš sprendimų gali būti moduliniai baldai – sudėti jie užima mažiau vietos, o išskleidus turime pakankamai sėdimų vietų netikėtai užklydusiems svečiams. Būtent tokie yra Fabrizio Simonetti kurti „Sofista“ baldai.

AOP / Designer Fabrizio Simonetti nuotr.

Sudėję „Sofista“ baldą, gauname trivietę sofą su ranktūriais, ant jos patogiai gali susėsti keli žmonės. Kai reikia daugiau sėdimų vietų, galima ištraukti ranktūrius, vienas jų tampa kėde, o kitas – gulimuoju krėslu. Tokiu būdu galima papildomai susodinti dar du ar tris žmones, o svečius išlydėję, baldus vėl sudedame ir jie neužima papildomos vietos. 

AOP / Designer Fabrizio Simonetti nuotr.

„Sofista“ dar gali tapti ir lova pernakvoti likusiems svečiams. Jei gyvenate mažoje erdvėje ir neturite atskiro kambario svečiams, tai gali būti puikus sprendimas, be to, išskleista „Sofista“ užima mažiau vietos, nei išskleista sofa-lova.

AOP / Designer Fabrizio Simonetti nuotr.

AOP / Designer Fabrizio Simonetti nuotr.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis