Dovanų idėjos: kai norisi nustebinti

Štai ir atėjo tas visus metus lauktas šventinis gruodis, kuris, ne paslaptis, turi tendenciją pralėkti akimirksniu. Tiek daug planavimo, ieškojimo, „paskutinių minučių"... Vis tik, kad ir kiek būtų daug to skubėjimo, atsikvėpkite, sustokite ir mėgaukitės magišku laiku. Juk Kalėdos – tai namų jaukumas, šiluma, dėmesys artimiesiems. Nesiblaškykite, nepirkite vienadienių nekokybiškų niekučių, kurių ir patys nenorime gauti, ir mūsų artimieji po švenčių neturi kur dėti.

Taigi, kaip per šias šventes maloniai nustebinti savo artimiausius, kad dovanos ilgus metus juos džiugintų? Užsukite į „Domus galeriją“, kur interjero salonuose rasite tik kokybiškus, išskirtinius kūrinius, kurie gali tapti jaukiomis ir įsimintinomis dovanomis. Čia rasite originalias ir netikėtas dovanų idėjas.

Užkietėjusį knygų skaitytoją „papirksite“ jo hobiui skirtu aksesuaru – garsaus britų dizainerio Tom Dixon plunksnos formos žalvariniu knygos skirtuku. Kita netikėta idėja - elegantiškas didinamasis stiklas, kuris dar ir taps puikiu stalo aksesuaru.

Gamintojo nuotr.
Gamintojo nuotr.

(Salonas „Simetria“)

Gamintojo nuotr.

(Salonas „Deco Home“)

Labai užimtam ar kūrybiškam žmogui pravers užrašų knygutė, kurioje nugultų ir nepasimirštų visos idėjos bei planai. Solidus ir rimtas žmogus liks neabejingas Christian Lacroix kūriniui, o štai menišką sielą sužavėsite rytietiškais ar astrologiniais motyvais puošta knygele. Jei norite palikti dar didesnį įspūdį, šalia knygutės dovanokite stilingą rašiklį. Kas kitas, jei ne Tom Dixon, geriausiai žino, kaip iš esmės paprastą daiktą padaryti moderniu meno kūriniu.

Gamintojo nuotr.
Gamintojo nuotr.
Gamintojo nuotr.

(Christian Lacroix užrašų knygelės, salonas „Retroforma“)

Žinome, kas patiks žmogui, kuriam virtuvė yra svarbiausia namų vieta! Spalvinga dažyto medžio pipirinė ir druskinė su keramikiniu mechanizmu greitai atras vietą modernaus interjero virtuvėje. Rytus praskaidrins ant puodelio krašto užkabintas linksmojo briedžio Rudolf krepšelis - briedis linksmai žvelgs į geriantįjį. Tikrai nesuklysite ir su skandinaviško dizaino, itin universaliu kavinuku/arbatinuku/grafinu vandeniui, pavadintu PUSH.

(Salonas „Simetria“)

(Salonas „Skandinaviški interjerai“)

Gamintojo nuotr.
Gamintojo nuotr.

(salonas VT imperija)

Taupyti mėgstančiam arba labai išlaidaujančiam dovanokite šmaikščią potekstę turinčią dovaną – žinoma, taupyklę. Smagių formų taupyklės, jei netyčia nebus panaudotos pagal paskirtį, taps puikiu interjero aksesuaru.

Gamintojo nuotr.

(Taupyklės, salonas „Coockoo Design House“)

Gerą humoro jausmą turintis draugas tikrai „užskaitys“ žaismingas, bet ir praktiškas smulkmenas - prakąstus ar antkapį primenančius muilo gabalėlius, kuriuos sukūrė Dizaino revoliucionieriai SELETTI, kurie kasdieniame gyvenime dažnai naudojamus namų apyvokos daiktus apipavidalino juodo humoro iliustracijomis.


Gamintojo nuotr.

(Muiliukai, salonas „Coockoo Design House“)

Žvakides tai jau užtikrintai galime vadinti Kalėdinių dovanų klasika. „Domus galerijos“ salonuose rasite pačių įvairiausių formų ir spalvų žvakides. Lieka vienintelė dilema – kaip išsirinkti TĄ vienintelę.

(Salonas „Simetria“)

(Salonas „Roomers“)

Gamintojo nuotr.
Gamintojo nuotr.

(Salonas „TCH baldai ir interjerai“)

Gamintojo nuotr.

(Salonas „Coockoo Design House“)

Kviečiame užsukti į „Domus galerijos“ salonus pasižvalgyti daugiau dovanų idėjų ir jaukaus kalėdinio stalo dekoravimo priemonių.

„Domus galerijos“ nuotraukos

Užsakymo nr.: PT_69841844

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis