Dizaino paroda „Tendence 2013”: saviti sprendimai tinkamiausiu laiku

Garsi tarptautinė plataus vartojimo prekių parodos „Tendence“ šiemet Frankfurte prie Maino vyks rugpjūčio 24-27 dienomis. Šios parodos koncepcija ir tinkamai parinktas laikas prekybininkams ne tik suteikia progą skubiai užsisakyti būtiniausių prekių svarbiausiam metų prekybiniam laikotarpiui - Kalėdoms, bet jau susipažinti su kitų metų pavasario ir vasaros naujovėmis. Dėl to paroda „Tendence“ – tai ne tik reikalingiausių prekių užsakymų platforma, bet ir tikslus namų dekoro tendencijų barometras bei originalių ir šviežių idėjų šaltinis.

Vienos svarbiausių parodos zonų – „Living“ - teminėse produktų ekspozicijose „LOFT“, „Interiors & Decorations“ ir „Seasonal Decorations“ garsiausi pasaulio gamintojai prekybos specialistams pristatys įdomiausias savo naujienas: baldus, interjero aksesuarus, namų tekstilę, floristikos reikmenis, taip pat šventinio dekoravimo idėjas.

Taip pat išskirtinio pirkėjų susidomėjimo susilaukia dovanų, aksesuarų, juvelyrikos dirbinių ekspozicijos ir naujų kompanijų, pristatančių naujausius kūrybinius gaminius, stendai.

Parodoje vyks ir specialios kūrybinės vitrinų, konkrečiai – kalėdinio periodo, apipavidalinimo dirbtuvės, o šios srities specialistai pasidalins vertingais patarimais apie tai, kaip parduotuvių vitrinas paversti tikru magnetu pirkėjams. Dizainerė Karina Val, 2012 metais pripažinta geriausia vizualinio marketingo specialiste, įspūdingoje 200 kvadratinių metrų ekspozicijoje pasidalins profesinėmis paslaptimis, kad parduotuvių vitrinos tarsi pačios „pardavinėtų“ siūlomas prekes.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis