Ar dar šiemet bus nustatytas 2017-ųjų interjero kodas?

Visi vienaip ar kitaip kuriame ir puoselėjame savo gyvenamąją ir darbo aplinką. Tačiau, siekiant neatsilikti nuo šiuolaikinių mados ir technologinių gairių, ne visada užtenka savo individualaus supratimo apie interjerą. Tokiu atveju verta pasitelkti profesionalius interjero specialistus, kuriems irgi tenka nemažas iššūkis žengti koja kojon su bene kosminiu greičiu lekiančiais rinkos pokyčiais ir atsirandančiais vis naujais vartotojų poreikiais, nepasiklystant tarp gausybės išmanių įrenginių ir inovatyvių dizaino sprendinių. Šiandien tiesiog privalu gebėti pritaikyti technologines naujoves taip, kad jos organiškai įsilietų į aplinką, ją papildytų naujomis funkcijomis ir kartu suteiktų daugiau estetinės vertės siekiant aukštesnės gyvenimo kokybės.

Šiandien be profesionalios patirties sukurti darnios erdvių interjero visumos neįmanoma. Todėl žurnalas „Structum“ organizuoja konferenciją „2017-ųjų interjero kodas – inovatyvus natūralumas“, kurioje su žinomais interjero specialistais bus diskutuojama apie šiuolaikinio interjero tendencijas, estetikos paieškas, koloristiką, praktiškumo ir kūrybinių idėjų įgyvendinimo galimybes.

Konferencijos metu bus ieškoma atsakymų į klausimus, kodėl tam tikros žmonių grupės pasirenka vieną ar kitą stilių, kokie turėtų būti profesionalumo kriterijai. Renginio dalyvius turėtų sudominti naujausių produktų įvairiausių stilių interjerams įrengti pristatymas, taip pat pažintis su inovatyviomis paslaugomis, skirtomis efektingoms stilingo interjero idėjoms įgyvendinti. Dar daugiau suintriguoti turėtų nagrinėjama tema apie išmaniojo pastato įrangos įtaką interjero sprendimams, patalpų eksploatacijos ekonomijai ar netgi „žaliajai“ filosofijai.

Pranešimus interjero kūrybos temomis skaitys profesionalumo aukštumų pasiekę garsūs šalies architektai, pažangiausias technologijas ir naujausius produktus šalies rinkai pristatantys verslo atstovai. Jų parengta informacija padės susiformuoti šiuolaikinei sampratai ne tik apie gyvenamųjų, bet ir apie visuomeninės paskirties pastatų interjerus. Organizatoriai neabejoja, kad po šios konferencijos bus lengva atpažinti tikrąjį 2017-ųjų interjero kodą.

Pranešimus konferencijoje skaitys:
Tomas Lapė, architektas, „Studija lape”, „Modernumas – atviro kodo programa“;

Rytis Mikulionis, architektas, architektūros studija „Plazma”, “„isuomeninių interjerų projektavimas“;

Gražina Janulytė-Bernotienė, architektė, Gražinos Janulytės-Bernotienės studija, „Receptas interjero šedevrui sukurti“;

Eugenijus Šilagalis, UAB „Aidora“ generalinis direktorius, „Centrinės dulkių siurbimo sistemos. Jų teikiama nauda“;

Aistė Stankevičienė, GROHE AG pardavimų atstovė Lietuvoje, „Nestandartiniai GROHE sprendimai virtuvėje. Vandens kaip senkančio gamtos ištekliaus naudojimas“;

Dainora Kizevičienė, UAB „Interjero linija“ direktorė, „Kaip išlaikyti visuomeninės paskirties objektų estetinį vaizdą ilgus metus“

Konferencija vyks lapkričio 24 d., 10 val., kino teatre „Multikino“, Ozo g.18. Renginio trukmė – 3 val., dalyvavimas konferencijoje – nemokamas.

Registracija galima el.paštu konferencijos@estructum.lt, tel. nr. 868687886, arba paspaudus nuorodą:

docs.google.com/forms/d/1513GaNKgkZVX5LSk7E_IFp2EyVrmu6L6z60-yU72MQI/

Užsakymo nr.: PT_72879450

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis