5 lengviausiai namuose pritaikomos interjero idėjos iš dizaino parodos Frankfurte

Namai pabodo, bet nežinote, kaip į juos įnešti naujų spalvų ir sąskambių? Portalo ManoNamai.lt komanda lankėsi dizaino parodoje „Tendence“, tad pateikiame kelias paprastai įgyvendinamas idėjas, kurios galbūt įkvėps permainoms.

1. Pašto dėžutės

Jeigu turite namą, savito veido kūrimą galite pradėti jau nuo aplinkos. Tam gali pasitarnauti tiesiog pašto dėžutės. Pats metas vengti pilkų, necharakteringų sprendimų. Jei jums nesvetimas humoro jausmas, pašto dėžutės, dekoruotos gyvūnais – pats tinkamiausias pasirinkimas.

2. Žvakės ir žvakidės

Ypač šaltuoju metų laiku mums trūksta šilumos. Pasitelkus žvakes į namus prisiviliosite ne tik šilumą, bet ir malonius kvapus. O kartu tai gali tapti ir interjero detale – tereikia pasirinkti norimą ir spalvą.

3. Stalo dekoras

Artėjant didžiosioms metų šventėms, pats metas į savo būstą įnešti naujų tradicijų. Stalo dekoravimas gali tapti viena iš jų. Šiemet dekoro specialistai siūlo ne vieną paprastą idėją, kad stalas taptų ne tik puošnesnis, bet ir šventiškesnis. Spalvingos servetėlės, kankorėžiai – tam net nereikės didžiulių išlaidų, svarbiausia, pastangos paversti artėjančias šventes ypatingomis.

4. Ekstravagancija

Ryškios spalvos, neįprastos formos, gyvūnų imitacijos – nebijokite išsiskirti. Kad ir kaip lietuviai mėgtų minimalizmą, nereikia bijoti ekstravagantiškų ir netikėtų sprendimų. Tik įsivaizduokite, jei minimalistiniame bute atsirastų ryški komoda ar išmarginta arklio statula – toks akcentas sulauktų daugybės pagyrų, o kartu pabėgtumėte ir nuo monotonijos pojūčio.

5. Žaismingumas

Fototapetai, paveikslai, jaukios nuotraukos – priklausomai nuo to, kas jose vaizduojama gali suteikti namams žaismingumo. Taip pat nebijokite parodyti humoro jausmo – paveikslėlyje vaizduojamas bėgantis paršiukas gali pakelti nuotaiką ne tik jums, bet ir apsilankiusiems svečiams.

Ar jau turite ManoNamai.lt programėlę savo išmaniajame telefone? Parsisiųskite ją ir pirmieji skaitykite portalo naujienas: „iOS“ versija; „Android“ versija Be to, galite sekti visas mūsų naujienas socialiniame tinkle Facebook!

Dėmesio!
Kviečiame atsakyti į žemiau esančius klausimus ir spalio mėnesio gale išrinksime vieną laimėtoją (su juo susisieksime asmeniškai), kuriam padovanosime 3 mėnesių žurnalo „Mano Namaiprenumeratą.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis