5 erdvę sušildysiantys rudeniški namų dekoravimo patarimai

Prasidėjus rudens sezonui laikas iš atokesnių lentynų traukti šiltus megztus drabužius, aukštaaulius odinius batus, jaukius gobtuvus ir būtinai paruošti itin madingą moliūgų latę. Be didesnių sunkumų keičiame spintos turinį, taigi kodėl neturėtume taip pat pasielgti ir su namų dekoru? Nemanykite, kad būtina iš esmės pertvarkyti kambarį, - pakaks vos kelių pasluoksniavimų.

Ką turime omenyje? Lygiai taip pat, kaip sluoksniais dėliojate drabužius spintoje, galite visai paprastai sluoksniais įterpti svarbių elementų į namų interjerą ir tokiu būdu į namus įkomponuodami šiek tiek rudens. Štai 5 rudeniškos namų dekoravimo idėjos, kurios ne tik suteiks interjerui papildomų prieskonių, bet ir šiluma praturtins bet kurią jūsų buto ar namo erdvę.


Shutterstock


1. Minkštų ir jaukių tekstūrų sluoksniavimas


Papildę kambario interjerą jaukių ant baldų išdėliotų pagalvėlių kolekcija ar įkurdinę jaukų pledą ant krėslo atbrailos ar sofos, neabejotinai sukursite šiltą vietelę, kurioje galima jaukiai ir maloniai leisti vėsius rudens vakarus.


Shutterstock


Shutterstock


2. Nedideli kilimai


Leiskite savo kūrybingumui prasiveržti, panaudodami nedidelius kilimus. Drąsiai juos sluoksniuokite klodami vieną ant kito, kad šaltaisiais mėnesiais jūsų pėdos nesušaltų. Be to, neabejotinai tokiu būdu suteiksite šilumos ir savo namų interjerui.


Shutterstock


Shutterstock


3. Rudeniškų skonių prisilietimai


Nepamirškite gaivių rudeniškų akcentų: lapų, uogų, moliūgų ir obuolių. Šie gardūs ir kvapnūs elementai namus pratutins rudeniui būdingomis sodriomis, žemiškomis spalvomis ir suteiks erdvėms gyvybingumo.


Shutterstock


4. Dėmesys lovai


Vasarinę antklodę keiskite šiltesne žiemine, o medvilnines paklodes – flanelinėmis. Net jei tik papildysite bendrą vaizdą jaukios tekstūros užtiesalu, kurį klosite ant jau ten esančios antklodės, suteiksite miegamojo erdvei papildomo jaukumo.


Shutterstock


5. Žvakių šviesa


Švelni žvakių skleidžiama šviesa suteiks namams šilumos ir mielumo. Žvakių išdėliokite po visą kambarį, kad be didesnių sunkumų galima būtų transformuoti apšvietimą iš dienos šviesos į švelnią žvakių skleidžiamą šviesą.


Shutterstock


Kuo daugiau jaukių akimirkų šį rudenį!

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis