5 drąsūs interjero sprendimai

Dažnai bijodami eksperimentų pasirenkame saugumą. Tačiau šie penki pavyzdžiai įrodo, kad tai ne visuomet yra geriausias sprendimas.

Nebijokite ryškios spalvos

Vyrauja nuomonė, kad dažymas – ilgalaikiškiausias dekoro sprendimas. O iš tiesų dažymas neprilygsta laiptų statymui, baldų konstravimui. Ypač jei norite nudažyti dalį dienos, o ne visą kambarį. Tereikia apsirūpinti tinkamais teptukais, užtiesti ant grindų popieriaus, kad neapsitaškytų, įsigyti dažų.

Shutterstock nuotr.

Nudažius dalį sienos kambarys atrodys visiškai kitaip, o tai kainuos nedaug. Galiausiai, jei pabos, visada galite uždažyti ankstesne ar kita spalva. Galbūt seniai svajojote apie raudonos, oranžinės ar violetinės spalvos lopinėlį, taigi pats metas įgyvendinti savo svajonę.

Apklijuokite seną spintelę ar prietaisą lipniu tapetu

Lipnių tapetų būna įvairiausių spalvų ir raštų, o užklijuoti ant spintos ar šaldytuvo durelių tikrai paprasta. Net ant indaplovės durelių galite užklijuoti lipnaus tapeto, o kai pabos – nuplėšti. Tik atsiminkite, kad nuklijuoto lipnaus tapeto antrą kartą nepanaudosite.

Pakabinkite šviestuvą

Kelerius pastaruosius metus šviestuvai tapo madinga interjero detale. Tiek ultramodernus, geometrinių formų šviestuvas, tiek klasikinis, vintažinis šviestuvas suteiks kambariui naujumo.
Kai šviestuvas pabos, vietoje jo galima pakabinti kitą.

Shutterstock nuotr.

Pakabinkite ryškias užuolaidas

Jei namuose ant langų kabo standartinės baltos žaliuzės, pats metas atsinaujinti. Pakabinkite ryškias naktines užuolaidas – pamatysite, kambarys iš karto atrodys kitaip. Jei butą nuomojatės, užuolaidas paskui galėsite išsivežti.

Shutterstock nuotr.

Atnaujinkite senus baldus

Pakeisti senus baldus naujais nemažai kainuos, o ir nėra reikalo tuštinti banko sąskaitos. Pagalvokite, ką galima suremontuoti, perdažyti, imti naudoti kitaip, kitur.

Shutterstock nuotr.

Nuolat pamirštate, kur pasidedate raktus? Nudažykite ryškia spalva lentelę ir prikalkite prie lauko durų – ant jos galite kabinti raktus. Nudažykite seną lentyną dviem spalvomis – baldas atrodys kaip naujas, be to, bus visiškai originalu.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis