Darau pats: grindų mozaika iš įvairių gėrimų kamštelių

Vyras su šeimos pagalba įgyvendino įspūdingą Darau Pats projektą savo namuose – atnaujino atsibodusias darbo kambario grindis įvairiausių spalvų kamšteliais, kuriuos surinko per vienerius metus.

Tarik Jamili – mėgėjas meistras iš Kasablankos, miesto esančio vakarų Maroke, nusprendė atsikratyti itin nemėgstama kilimine danga darbo kambaryje. Vietoj to, kad investuoti į naują, niekuo neišsiskiriančią grindų dangą, jis nusprendė mesti sau iššūkį ir sukurti grindis iš įvairiausių kamštelių.

Vyras pradėjo rinkti kamštelius nuo alaus ir gaiviųjų gėrimų, jam pagelbėjo šeima bei draugai. Tarik taip pat dalį kamštelių gavo iš vietinių barų, kurių savininkams papasakojo apie savo projektą. Tinkamiems kamšteliams surinkti jam prireikė vienerių metų.

Tam, kad kamšteliai būtų apvalūs ir neprarastų formos, mėgėjas meistras jų vidinę pusę užpildė plytelių skiediniu, tokiu būdu užtikrindamas būsimo grindinio stabilumą. Grindų dizainą jis pradėjo nuo žvaigždės formos piešinio kambario centre. Žvaigždė tapo grindų ornamento pamatu, nuo kurio į šonus gan natūraliai ir paprastai išsišakojo likęs dizainas.

Suklijavęs kamštelius, Tarik grindis sutvirtino šešiais sluoksniais medinių grindų glaisto.

Šio Darau Pats projekto vaizdai video formatu:

boredpanda.com informacija

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis