Į statybos medžiagų prekybos salę – automobiliu

Į vis daugiau statybos prekių „Senukų“ tinklo parduotuves „Statybų duona“ galima įvažiuoti ir automobiliu, čia pat kraunant prekes. „Statybų duona Drive-in“ jau atidaryta Vilniuje, netrukus naują paslaugą galės išbandyti ir kauniečiai.

Pirkėjų srautas išaugo

Pernai „Senukų“ prekybos tinklas reorganizavo specializuotas statybinių medžiagų parduotuves „Statybų duona“ Klaipėdoje, Šiauliuose ir Panevėžyje, pasiūlydamas pirkėjams apsipirkti, į prekybos salę įvažiavus automobiliu. Įvertinus rezultatus, nuspręsta šią paslaugą pirkėjams suteikti ir kitų didmiesčių – Vilniaus bei Kauno – pirkėjams.

„Po rekonstrukcijos, kuri mums kainavo per 300 tūkst. eurų, Klaipėdoje, Šiauliuose ir Panevėžyje sulaukėme beveik ketvirtadaliu didesnio pirkėjų srauto. Todėl nusprendėme, kad naujojoje „Senukų“ parduotuvėje Vilniuje, įsikūrusioje prekybos slėnyje „Nordika“, o netrukus – ir Kauno prekybos ir laisvalaikio centre „Mega“ irgi teiksime „Drive-in“ paslaugą ratuotiems pirkėjams“, - sako „Senukų“ generalinis direktoriaus Arvydas Šapola.

Gamintojo nuotr.

Visų apsiperkančių vairuotojų „Statybų duona Drive-in“ laukia specialios nuolaidos, aktualios akcijos ir ypatingi pasiūlymai. Tuo tarpu didmenininkai ir naujakuriai visuomet gali kreiptis į vadybininkus dėl individualių kainų ir prekių pristatymo.

„Drive-in“ galima ne tik įsigyti prekes, bet ir išsinuomoti statyboms ar remontui atlikti reikalingus įrankius.

Klaipėdoje pastoviai apsiperkantis statybininkas Vaidotas, sako, kad „Drive-in“ jam labiausiai patinka dėl laiko taupymo.

„Tikrai patogu atvažiuoti ir viską vienu sykiu pasikrauti, nes anksčiau reikėjo iš lentynos į vėžimėlį dėti, prie kasos išsikrauti, po to tik į automobili prekes susidėti. Daug laiko sugaišdavau, o dabar - vienas malonumas“, - sako Vaidotas.

Gamintojo nuotr.

Poreikį naujovėms diktuoja pirkėjai

Pasak A.Šapolos, pirkėjų lūkesčiai keičiasi. Jie nori didelio kokybiškų prekių pasirinkimo, tačiau tuo pačiu – apsipirkti vis greičiau, negaištant laiko eilėse.

Todėl mes žengiame koja kojon bei siūlome ne tik gausų asortimentą, bet ir moderniausius apsipirkimo būdus. „Senukų“ vadovas sako, kad poreikį naujovėms diktuoja siekis tobulinti pirkėjų aptarnavimo kokybę.

Gamintojo nuotr.

„Reorganizavome parduotuves taip, kad tiek profesionaliems meistrams, tiek žmonėms, remontuojantiems ar atnaujinantiems savo būstą, apsipirkimas būtų kuo greitesnis ir patogesnis“, - sako A. Šapola.

Anot jo, laiką taupantiems apsipirkimą pagreitins ir konsultantų komanda, kuri pasiruošusi pagelbėti prie kiekvienos prekių grupės.

„Mūsų pirkėjai yra patys svarbiausi teisėjai. Todėl visos „Senukų“ tinklo pastangos yra orientuotos į greitą ir profesionalų aptarnavimą“, - sako A.Šapola.

Užsakymo nr.: PT_71342532

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis