Darau pats: 5 baldai, kuriuos sugebės susimeistrauti kiekvienas

Šaltuoju metų laiku daugiau ramybės gauna ne tik aplinka, tačiau ir mes patys – kieme darbų sumažėja, todėl galime užsiimti vidaus darbais. Tai geras laikas daugeliui naujų ar atidėtų projektų. Vienas iš puikių ir naudingų laiko praleidimo būdų meistraujant yra reikalingų baldų gamyba. Pateikiame jums 5 idėjas, kurios pastaruoju metu susilaukė didelio dėmesio.

1. Siaura spintelė vonios kambariui


Aukšta vonios spintelė
Aukšta vonios spintelė
Unsplash


Vonia dažname name ar bute yra tas kambarys, kuriame kvadratinių metrų nedaug, tačiau reikia sutalpinti, atrodytų, begalybę daiktų. Būtent dėl šios priežasties išnaudoti aukštį gali būti gera idėja. Ši siaura vonios spintelė yra nesunkiai pagaminama, o ir interjero dizaino aspektu – labai gražiai išpildo erdvę.


2. Vaikiškas baldų komplektas


Vaiko baldų komplektas
Vaiko baldų komplektas
Unsplash


Jono Udrio nuotr.


Vaikams visuomet smagu turėti kažką savo, todėl jiems bus tikrai džiugu turėti savo stalą. Be to, tai puiki galimybė į darbą įtraukti ir savo atžalas – pamokyti sūnus ir dukras darbo su mediena pagrindų ir galbūt įžiebti jų meilę jūsų pomėgiui.


3. Papildomas staliukas ant darbo stalo iš senos spintelės ar lentynos


Papildomas staliukas ant darbo stalo
Papildomas staliukas ant darbo stalo
Unsplash


Tikrai yra žmonių, kurie kelių dešimtmečių senumo baldų nėra išmetę: ne todėl, kad jie atrodytų labai gerai, tiesiog kol atlieka savo funkciją, tol gali stovėti. Tačiau atsinaujinus baldus, gali kilti klausimas, kur dėti senuosius. Laikyti sandėlyje dar kelis dešimtmečius, kol jų vertė kiek padidės? Išmesti ir nesukti galvos? O gal transformuoti juos ir suteikti antrą gyvenimą?


4. Terasos baldai


Minimalistinis lauko baldų komplektas
Minimalistinis lauko baldų komplektas
Unsplash


Jono Udrio nuotr.


Galbūt namuose savadarbių baldų netrūksta, todėl dar vieno virtuvės komplekto gamyba gali būti tiesiog bergždžias darbas, be to, kainuojantis. Tačiau ne veltui senoliai sakydavo, jog ratus reikia ruošti žiemą. Jau dabar galite pagalvoti apie ateinantį pavasarį ir pasigaminti baldų komplektą savo terasai – kad ir tokį, kokį pasigamino mūsų skaitytojas Jonas.


5. Staliukas balkone


Sulankstomas balkono staliukas ir kėdės
Sulankstomas balkono staliukas ir kėdės
Unsplash


Galbūt neturite terasos, bet turite balkoną? Jei norite ilgai ir patogiai grožėtis vaizdu, gerdami gaivinantį gėrimą, išspręsti kryžiažodį ar tiesiog susikaupę padirbėti, jums gali praversti kompaktiškas staliukas.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis