Skaitytojo patirtis: kaip už 60 eurų iš palečių susimeistrauti staliuką ir kėdę

Skaitytoja Ieva su vyru norėjo turėti išskirtinių ir originalių baldų. Tačiau tam, kad tam neprireiktų milžiniškų sąnaudų, jie pasirinko paletes.

Asmeninio archyvo nuotr.

„Tokių baldų privalumas – išskirtinumas. Ši idėja mums gimė atsitiktinai. Kai tai sumanėme, Lietuvoje paletės dar nebuvo plačiai naudojamos. Dėl to, kai apsilankėme Barselonoje ir išvydome, jog daugumos parduotuvių interjere naudojamos paletės, nusprendėme tai išbandyti. Šiek tiek mažiau nei po metų palečių banga atėjo ir į Lietuvą. Tokių baldų privalumas yra ne tik tai, kad juos galima pritaikyti pagal poreikius (aukštį, plotą ir pan.), bet ir pagal interjero stilių, spalvas“, – dalijosi skaitytoja.

Asmeninio archyvo nuotr.

Staliuko ir kėdutės gamyba atsiėjo 60 eurų. Už šią kainą buvo įsigytos lentelės, medvaržčiai, ratukai, beicas. Kadangi darbavosi du žmonės, susimeistrauti tokius baldus iš palečių pavyko per vieną vakarą – 4 valandas.

Asmeninio archyvo nuotr.

Skaitytojams, nusprendusiems susimeistrauti tokius baldus, Ieva patarė nesirinkti labai grubių, nenušlifuotų lentų, taip pat per daug plonų. „Svarbu neteikti pirmenybės lygumui, tikslumui, kadangi tai rankų darbo daiktas, be to, mūsų manymu, tai suteikia savotiško žavesio baldui. Praktinis patarimas: apatinėje lentynoje prigręžti daugiau lentų su nedideliais tarpais – tai bus puiki lentynėlė žurnalams. Svarbiausias patarimas – pasitelkti fantaziją ir gaminti viską su gera nuotaika“, – patarė skaitytojai.

Gal ir Jūs ką meistraujate iš palečių ir ne tik? Pasidalinkite: info@daraupats.lt

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis