Grindys, iš tiesų vertos kiekvieno į jas įdėto cento

Jeigu galvojate, kaip panaudoti būsto remontui atidėtus pinigus, galbūt jus sudomins ir ši idėja.

Tonyą Tonners, diy entuziastę iš Portlando, JAV, galima pavadinti ta, kuri skaičiuoja kiekvieną centą – tik ne tradicine šios frazės prasme. Moteris rado netikėtą būdą išleisti santaupas. Ji nusprendė jais atnaujinti senas kietmedžio grindis savo miegamajame.

Įspūdingai atrodančios mozaikinės grindys moteriai „kainavo“ 13 000 centų arba 150 dolerių. Dar 175 dolerius atsiėjo epoksidas. Projektui jai dar prireikė 10 butelių „Elmer“ klijų, skiedinio, medienos glaisto.

Nors darbas buvo gana monotoniškas, kelių mėnesių darbo rezultatas stulbinantis: žiūrėdamas iš toliau nė nepasakysi, kad šios „plytelės“ padarytos iš centų. Tooners klojo centus kaitaliodama monetų puses, taip išgaudama skirtingas spalvas ir kontrastą. Be to, grindų dizainą ji sugalvojo jau pradėjusi darbą – pradėjo nuo deimanto, jis atrodė gražiai ir tapo grindų ornamento pamatu.

Pasak moters, sunkiausia visame projekte buvo sudėlioti centus ir apsaugoti juos nuo šunelių atakų. Suklijavusi centus, Tooners sutvirtino grindis skiediniu ir epoksidu.

Kaip manote, ar rezultatas vertas kiekvieno į jį sudėto cento?

BoredPanda.com nuotraukos

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis