Darau pats: vaiko lova už prieinamą kainą

Kartais nutinka taip, kad nepavyksta rasti gražaus ir kokybiško baldo už prieinamą kainą. Taip atsitiko Dominic, kuris ieškojo savo vaikui lovelės, bet galiausiai ją nusprendė pagaminti savo rankomis.

Tikriausiai visi tėvai puikiai atsimena tą momentą, kai jų vaikas išaugo kūdikio lovelę arba pasidarė per didelis dalintis lova su jais. Tada ateina metas ieškoti tinkamos vaikiškos lovos sparčiai augančiam mažajam. Taip neseniai nutiko ir Dominic šeimai. Jis su žmona ėmė ieškoti tvirtos ir gražios vaikiškos lovos, tačiau buvo nustebinti aukštų medinių lovelių kainų.

Vyriškis sako, kad nenorėjo per daug gilintis ar šios aukštos kainos yra nulemtos pačių medžiagų ir įdėto darbo, ar tai tiesiog baldų pramonės bandymas užsidirbti kuo daugiau pinigų. Jis iškarto nusprendė pasidomėti galimybėmis medinę lovelę sumeistrauti savo rankomis. Nors Dominic neturėjo daug įrankių ir vietos darbams, tačiau galutinis rezultatas žemiau įrodo, kad su šiek tiek vaizduotės, užsispyrimo ir techninių įgūdžių galima drąsiai imtis tokių Darau Pats projektų ir patiems išbandyti savo jėgas.

Planas

Medžiagos

Šlifavimo darbai

Skylių gręžimas

Medinės jungtys, skirtos šoniniams bėgeliams

Lovos galvūgalis ir galugalis


Šoniniai bėgiai, kurie yra nuimami

Lovos dugnas

Laipteliai iš išorės

Laiptelių detalės

Dažymas

Darbai baigti!


Informacija ir fotografijos: boredpanda.com

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis