Darau pats: lovos galvūgalio idėjos, kurias įgyvendinti galite patys

Lovos galvūgalis – nepigi lovos dalis. Tad tie, kurie nori originalaus, bet nebrangaus lovos galvūgalio, dažnai nusprendžia pasigaminti jį patys.

Miegamasis – erdvė, kurioje paprastai naudojamas minimalus baldų bei aksesuarų kiekis. Tokiu būdu yra siekiama atsikratyti nereikalingo streso ir išlaikyti šios vietos ramybę. Lovos galvūgalis gali tapti įdomiausiu ir akį patraukiančiu miegamojo interjero elementu. Pristatome kelias lovos galvūgalio idėjas, kurias įgyvendinti galite patys.

Lovos galvūgalis iš senų durų arba langų. Šiandien interneto platybėse galima rasti gausybę Darau Pats projektų, kuriuose lovos galvūgaliui yra panaudojami seni langai, durys arba varteliai. Tokie naujam gyvenimui prikelti (nušveisti ir perdažyti) seni daiktai erdvei suteikia charakteringumo, jie tampa netikėta bet gražia interjero detale.

Shutterstock

Lovos galvūgalis iš medinių padėklų. Mediniai padėklai, tarytum Lego kaladėlės, gražiai susideda ir gali tapti bet kokiu baldu: lova, sofa, stalu. Šie padėklai taip pat puikiai gali tarnauti kaip lovos galvūgalis.

Shutterstock

Lovos galvūgalis iš faneros arba kamštinės plokštės. Tai itin paprasta ir pastangų nereikalaujanti galvūgalio idėja. Nors iš pirmo žvilgsnio tokia idėja gali pasirodyti netgi per paprasta, tačiau miegamojo erdvei ši plokštė suteikia šilumos ir vizualinio įdomumo.

Shutterstock

Lovos galvūgalio įspūdžio sukūrimas. Tikro lovos galvūgalio gali ir nebūti. Pasitelkus kūrybiškumą, galima lovos galvūgalio įspūdi sukurti pasitelkus piešinius ant sienos. Tokia galvūgalio idėja puikiai tinka vaiko kambaryje.

Shutterstock

Shutterstock

Lovos galvūgalio puošyba lemputėmis. Lovos galvūgalį galima papuošti lemputėmis, taip erdvei suteikiant papildomo jaukumo ir atmosferiškumo.

Shutterstock

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis