Darau pats: baro stalas puoštas 5 metus rinktais alaus kamšteliais

Vieno itin kūrybingo vyriškio sukurtas ir įgyvendintas namų baro stalo projektas ir jo paviršius dizainas iš 2530 kamštelių.

Vyriškis su šeimos ir draugų pagalba per penkerius metus surinko 2530 alaus butelių kamštelių, kad galėtų įgyvendinti savo sumanymą – nukloti jais savo rankomis pagaminto baro tipo stalo paviršių. Šią įspūdingą kolekciją sudaro: šalies, importiniai ir amatininkų (angl. craft beer) alaus butelių kamšteliai.

Boredpanda

Boredpanda

Pirmiausia buvo sumanyta iš kamštelių ant baro paviršiau sudėlioti piešinį, tačiau praėjus kuriam laikui tai pasirodė šiek tiek per sudėtinga, todėl buvo apsistota prie perėjimo efekto sukūrimo idėjos. Perėjimo efektui buvo pasirinkta tradicinė vaivorykštės spalvų seka (raudona, oranžinė, geltona, žalia, mėlyna, indigo ir violetinė).

Boredpanda

Kamštelių dėliojimo procesas užėmė maždaug keturias valandas. Vyriškis su bičiulio pagalba kelis kartus sudėjo ir perdėjo kamštelius. Nors pirma buvo labai akylai laikomasi vaivorykštės spalvų perėjimo kolorito, pabaigoje buvo nuspręstą įvesti truputi netvarkos, sekos neatitinkančios spalvos kamšteliais. Vyras sako, kad šis sprendimas ir buvo slapta sudedamoji dalis, tikrai šauniam stalo paviršiui sukurti.

Boredpanda

Baigus dėliojimo darbus, norima tvarka sudėti kamšteliai buvo padengti penkiais epoksidinės dervos sluoksniais.

Boredpanda

Kaip jums toks originalus namų baro stalas?

Šaltinis ir nuotraukos: boredpanda.com

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis