5 projektai, kuriuos dar galite įgyvendinti šiais metais

Iki Naujųjų metų dar liko truputį laiko, tad galite suskubti įgyvendinti visas galvoje besisukančias idėjas. O jei jų pritrūkote, ateiname į pagalbą. Šiuos nesudėtingus projektus pavyks užbaigti dar šiemet. Gal tuo pačiu jie taps paskata naujai veiklai kitais metais?

1. Darau pats: vanta per minutę

Vanta – pagrindinė garinės pirties palydovė, tačiau, kad ir kokia ji būtų populiari, einant į pirtį vis dar abejojama, kaip ją taisyklingai paruošti. Netinkamai paruošta vanta jau per pirmą vanojimą pames lapus, jos galiukai nulūžinės ir liks tik nedidelė šluota. „Žvalus pirtininkas“ Renatas Žvaliauskas dalinasi patirtimi, kaip greitai ir efektyviai paruošti vantą.

© Fotolia nuotr.

Daugiau skaitykite čia: Darau Pats: vanta per minutę

2. Darau Pats: idėja kitiems metams – lesyklėlė iš kokoso

Skaitytoja Kristina dalijasi įdomia žiemiška idėja, kaip iš kokoso riešuto sumeistrauti originalią paukščių lesyklėlę. Toks „statinys“ ne tik papuoš kiemo aplinką, suteiks džiaugsmo žiemojantiems paukštukams, bet ir suteiks galimybę smagiai su šeima praleisti vakarą.

© K. Pikelienės nuotr.

Daugiau skaitykite čia: Darau Pats: idėja kitiems metams – lesyklėlė iš kokoso

3. Darau pats: iš paprastos dėžės – 3 sprendimai

Jei norite originalių, savitų ir išskirtinių namų, neskubėkite į prabangias baldų ir interjero aksesuarų parduotuves. Tai galima padaryti daug paprasčiau. Užsukite į statybinių medžiagų parduotuvę ir nusipirkite pušinių lentelių. Ką galima iš jų padaryti, pažiūrėkite patys...

© Asmeninio albumo nuotr.

Daugiau skaitykite čia: Darau pats: iš paprastos dėžės – 3 sprendimai

4. Darau pats: nauja senos statinės paskirtis

Senos statinės gali virsti daug kuo – tereikia įdėti darbo ir fantazijos. Tinklapio boredpanda.com skaitytojas iš jos pasidarė spintelę taurėms ir gėrimams (kiek simboliška), tačiau jei jums į rankas paklius panaši statinė, galite pasinaudoti šiais patarimais ir susikurti tai, kas bus ne tik naudinga, tačiau ir pagyvins jūsų interjerą.

© Shutterstock nuotr.

Daugiau skaitykite čia: Darau pats: nauja senos statinės paskirtis

5. Darau pats: vintažinis šviestuvas už 12 eurų

Iš bet kokių namuose esančių smulkmenų galima pasigaminti įvairiausių šviestuvų – nuo paprastų stalinių iki toršerų ir sietynų. Portalo skaitytojas Kęstutis, laisvalaikiu mėgstantis meistrauti, originalų vintažinį šviestuvą pasigamino iš obliaus, medinės lentutės ir diodinės lempos.

© Shutterstock nuotr.

Daugiau skaitykite čia: Darau pats: vintažinis šviestuvas už 12 eurų

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis