5 mobilios programėlės, kurios pravers mėgstantiems meistrauti

Šiandien išmanųjį telefoną turi kone kiekvienas, o tai reiškia, kad atsakymai į staiga iškilusius klausimus dažnai guli tiesiai kišenėje. Kadangi mobilios programėlės gali palengvinti įvairias užduotis, parinkome tokias, kurios pravers mėgstantiems meistrauti.

„iHandy Level“

Pradėkime nuo itin paprasto įrankio – gulsčiuko. Kadangi šį įrankį ne visada turime po ranka, galima pasitelkti virtualią jo versiją. „iHandy Level“ – nemokama programėlė tinkama tiek Android, tiek iOS telefonams. Šia programėle labai paprasta naudotis, tad ji tiks tiek mėgėjui, tiek pažengusiam meistrui.

„Handyman Calculator“

„Handyman Calculator“ (liet. „Meistro skaičiuotuvas“) – pavadinimas, kuris puikiai nusako programėlės esmę. Ši programėlė padeda apskaičiuoti reikiamų medžiagų kiekį, pavyzdžiui, kiek grindlenčių prireiks kambariui ir pan. Tai nemokama programėlė, kuri tinka Android vartotojams.

„ColorSmart“

Išsirinkti dažų spalvą savo namų interjerui kartais gali būti sunki užduotis. „ColorSmart“ padeda pažiūrėti, kaip atitinkama spalva atrodys ant jūsų kambario sienų. Taip pat joje galima apskaičiuoti, kiek dažų prireiks visam projektui. Tai nemokama programėlė, kurią gali išbandyti iOS ir Android telefonų savininkai.

„Floor Plan Creator“

„Floor Plan Creator“ – nemokama programėlė skirta Android vartotojams (už papildomą mokestį galima įsigyti programėlę su daugiau funkcijų). Šioje programėlėje galima sukurti detalų namo planą. Ja patogu naudotis, o projektavimas neužima daug laiko.

„Eden Garden Designer“

„Eden Garden Designer“ yra nemokama programėlė skirta iOS vartotojams. Joje galima projektuoti savo namo aplinką. Šioje kraštovaizdžio dizaino programėlėje galima naudoti savo sklypo fotografijas ir jame komponuoti įvairias augalų kompozicijas.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis