5 projektai, kurie įkvėps norimą baldą pasigaminti savo rankomis

Ieškant naujo baldo savo namams, kartais nutinka taip, kad nepavyksta surasti tinkamo varianto. Kartais netinkamas pasirodo dizainas, o kartais – kainos ir kokybės santykis. Tuomet dažnai kyla mintys apie baldo pagaminimą savo rankomis. Savomis rankomis pagaminto baldo išliekamoji vertė – tikrai didelė, o įgyvendintas Darau Pats projektas – būdas save realizuoti.

1. Darau pats: staliukas „trys viename“


Kad savo rankomis pagamintas baldas gali kainuoti kur kas mažiau, įrodo skaitytojo Mindaugo staliuko projektas. Vyriškis per kelis vakarus, vos už 20 eurų sumeistravo kavos staliuką, kurį sudaro trys, viena ant kitos uždedamos, dalys.


Asmeninio albumo nuotr.


2. Darau pats: mobili komoda iš medinių padėklų


Mediniai padėklai – medžiaga, kuri dėl savo formos yra itin tinkama įvairiems Darau Pats projektams. Skaitytojas Aivaras iš jų pagamino funkcionalią komodą ant ratukų su ištraukiamais stalčiais.


Asmeninio albumo nuotr.


3. Darau pats: skandinaviško stiliaus naktiniai staleliai iš visiems prieinamų medžiagų


Skandinaviškas interjeras šiandien yra itin madingas. Šio stiliaus baldai yra paprasti ir kartu elegantiški. Meistras Jonas Udris iš visiems prieinamų medžiagų sumeistravo skandinaviško dizaino naktinius staliukus.


Asmeninio albumo nuotr.


4. Darau pats: baro stalas puoštas 5 metus rinktais alaus kamšteliais


Darau pats projektas, kuriam buvo panaudoti 2530 alaus butelių kamštelių. Tiek kamštelių vyriškiui padėjo surinkti šeima, draugai bei pažįstami. Dėl kamštelių spalvų gausos, jais dengiant pasirinktą paviršių, galima sukurti įdomius piešinius. Šiam baro stalui buvo parinktas spalvų perėjimo efektas, tradicine vaivorykštės spalvų seka (raudona, oranžinė, geltona, žalia, mėlyna, indigo ir violetinė).


Boredpanda


5. Darau pats: senų kėdžių atnaujinimas – pavyks kiekvienam!


Kartais nereikia pulti išmesti senų, nebeestetiškai atrodančių baldų. Pirmiausia juos galima pabandyti atnaujinti. Tinklaraščio „Mažieji nuotykiai“ autorė Justina atnaujino senas, sandėliuke po daiktų krūva rastas kėdes transformavo į naktinius staliukus.

Asmeninio albumo nuotr.

Skaitykite daugiau: Darau pats: senų kėdžių atnaujinimas – pavyks kiekvienam!

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis