Šviečiančios LED trinkelės – ar verta?

Šviečiantys aplinkos tvarkymo elementai su šviesos diodais (LED) sukurti montuoti į sienas, grindis ar grindinį. Naudojami pašviesti takus, mašinų stovėjimo aikšteles, ivažiavimus į kiemus, šaligatvius, namus, pasivaikščiojimo zonas, sodus, parkus. Šie švietiantys dekoravimo elementai išlieti iš atsparių temperatūriniams ir mechaniniams poveikiams polimerų juose naudojami LED technologijos šviesos šaltiniai, kurie yra ypatingai ekonomiški, ilgaamžiai ir efektyvūs, naudoja 1W-6W (priklauso nuo poreikio) ir šviečia virš 50 tūkst. valandų, saugos klasė IP68, naudoja saugią 12V DC įtampą.

Šviečiančius aplinkos tvarkymo elementus galima derinti ne tik su klasikinėmis trinkelėmis, bet ir su šaligatvio plytelėmis, taip pat laiptuose, fasaduose, tvorose, fontanuose ar soduose. Per šviečiančius
dekoravimo elementus gali važiuoti automobiliai. LED technologijos dėka, dėl mažo energijos suvartojimo, taip pat dėl atsparumo įvairioms oro sąlygoms ir UV poveikiui, jie gali būti pritaikomi beveik visur.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis