Nuotoliniai vandens nuleidimo mygtukai: tinka bet kur

Techniniu požiūriu vandens nuleidimo mygtukas visada turėtų būtų įrengiamas priešais potinkinį bakelį, tačiau tai ne visada priimtina ir praktiška klientui. Galutinis vartotojas šį mygtuką nori įrengti ten, kur jam patogu. Naujieji Geberit nuotoliniai vandens nuleidimo mygtukai suteikia šią galimybę.

Pabandykite atspėti – kai planuojamas vonios kambarys, ar vonios įrangos specialistai pagalvoja, kad vandens nuleidimo mygtuką reikėtų įrengti patogiausioje vietoje? Dažniausiai tai daroma toje vietoje, kur yra potinkinis bakelis, tai – tarsi neginčijama taisyklė. Tačiau dažnai pamirštama, jog vandens nuleidimas gali būti valdomas ir pneumatiniu paspaudimu – šis sprendimas jau daug metų patikimai naudojamas visuomeninėse higienos patalpose.

Kompaktiški ir praktiški

Geberit iš esmės atnaujino pneumatinių nuotolinių vandens nuleidimo mygtukų dizainą ir technologiją. Naujųjų nuotolinių mygtukų šerdis yra tvirtas ir labai veiksmingas pneumatinis cilindras su dvigubo arba viengubo nuleidimo klavišais. Šio mygtuko skersmuo – 65 mm, o konstrukcinis aukštis – 71 mm. Būdamas tokių kompaktiškų matmenų, mygtukas gali būti įrengiamas beveik visur. Kartu su mygtuku Geberit patiekia ir visa montavimo į lengvos konstrukcijos arba mūro sieną komplektą – taip mygtukas įrengiamas lengvai ir saugiai. Be to, yra sukurta versija su specialia fiksavimo veržle, jeigu mygtukas montuojamas į vonios kambario baldus ar vonios stalviršį; taip pneumatinis cilindras tvirtai įrengiamas prie baldų. Svarbu žinoti, kad didžiausias nuotolinio mygtuko atstumas nuo potinkinio bakelio gali būti 1,70 metro. Pneumatinis bakelių nuleidimo vožtuvas visuomeninėse patalpose patikimai naudojamas daugybę metų, todėl ši patirtis perkelta ir į privačius objektus.

Didelis asortimentas

Siūlomas didelį nuotolinių vandens nuleidimo mygtukų pasirinkimą, jų yra įvairių medžiagų, spalvų ir formų. Pavyzdžiui, nuotoliniai vandens nuleidimo mygtukai Type 01 gaminami ne tik trijų spalvų, jie gali būti viengubo arba dvigubo vandens nuleidimo. Type 10 siūlomi šešių spalvų, o hidropneumatiniai nuotoliniai mygtukai Type 70 gali būti gaminami iš grūdinto stiklo arba šveisto nerūdijančiojo plieno.

Potinkinio bakelio priežiūros dangtelis

Vis dėlto lieka klausimas, kaip, reikalui esant, prieiti prie potinkinio bakelio. Geberit siūlo įvairius priežiūros dangtelius: skirtingų spalvų, medžiagų, tinkamus potinkiniams bakeliams Sigma ar Omega. Taip pat yra ir specialus lygiai su paviršiumi montuojamas dangtelis, ant kurio klientas gali užklijuoti pasirinktą sienų apdailą (pavyzdžiui, plyteles).

Užsakymo nr.: PT_69813472

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis