3 namų interjerai, kurie sužavės subtilia prabanga

Benas Aflleckas, garsus amerikiečių aktorius ir kino kūrėjas, šiuo metu parduoda savo įspūdingo dydžio plantaciją su namu Džordžijos valstijoje, JAV. Ramioje gamtos apsuptyje įsikūrę namai yra įvertinti 7,7 mln. eurų.

Šį nekilnojamą turtą, kuris stovi ant Šiaurės Niuporto upės kranto, sudaro trys atskiri namai. Pirmasis – 557 kv.m namas yra vadinamas „Didžiuoju namu“ (angl. the Big House). Jame yra trys miegamieji ir dvi vonios. Namas pasižymi ekstravagantišku stiliumi: aukštos kolonos, ilgi laiptai vedantys prie durų, žavios langinės. Viduje taip pat yra juntama istorinės praeities dvasia: aukštos lubos, židiniai, gipso lipdiniai, tradiciniai baldai.

Vida Press

Visgi išskirtiniausia „Didžiuojo namo“ dalis – veranda, kuri yra atsisukusi į upės pusę, tad iš jos atsiveria nuostabus vaizdas. Joje patogu pasislėpti nuo kaitrios Džordžijos saulės ir ramiai leisti laiką su knyga rankose.

Vida Press

Antrasis namas yra skirtas svečiams ir išsiskiria savo įspūdingu dydžių. Jį sudaro net 930 kv.m. Šis pastatas yra įrengtas kaimišku stiliumi. Jame yra 5 miegamieji (du iš jų yra vaikų kambariai su išskirtinėmis dviaukštėmis lovomis, kurios buvo išskobtos iš seno laivo medienos).

35 hektarų plantacijoje yra ir trečias namas. Vieno aukšto pastatas su metaliniu stogu. Ši vieta yra skirta vasaros pramogoms. Čia yra jauki virtuvė, kurioje galima išsikepti upėje sužvejotą laimikį. Aplink namą yra įrengta nemažai jaukių pasisėdėjimui skirtų vietų.

Patogumų sąrašas yra beveik nesibaigiantis. Joje yra baseinas, baras, biliardo salė, treniruoklių salė, biblioteka, lauko židinys, didelis lieptas ir t.t.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis