3 idėjos, kurios padės lauke jaustis kaip namie

Sezonas prasideda ir gyvenimas persikelia į lauką – balkoną, terasą ar lauko pavėsinę. Artimiausius keletą mėnesių šios erdvės pakeis namų svetainę – čia ilsėsimės, leisime laiką su smagia kompanija, skaitysime, mėgausimės kavos puodeliu ar kartu su šeima vakarieniausime. Tad ir aplinka čia turi būti tokia, kaip namie – stilinga, jauki ir patogi.

Stilingi retro akcentai

Po stogu įrengtoje terasoje poilsio zoną galima suformuoti ir iš baldų, tinkamų namų interjerui. Svarbu, kad jų nepasiektų lietus. O patogumas ir komfortas ilsintis lauke bus nepakartojamas. Kompaktiškas lengvos konstrukcijos baldų komplektas gali tapti išskirtiniu terasos ar pavėsinės elementu.

Partnerio archyvas

Ypač dėmesį patrauks retro dizaino akcentai – baldų forma, mediniai porankiai, grakščios kojelės. Ryškios gobeleno spalvos ir geometriniai raštai pagyvins erdvę, sukurs smagią vasarišką nuotaiką, o ją dar labiau paryškins romantiškas supamasis poilsio krėslas.

Partnerio archyvas

Partnerio archyvas

Partnerio archyvas

Pastelinė romantika

Pasteliniai stilingos nedidelės sofos ir praktiško pufo atspalviai žalioje vasariškų augalų aplinkoje atrodo ypač jaukiai ir romantiškai, o ryškesni dekoratyvinių pagalvėlių atspalviai ir nuotaikingi floristiniai pufo raštai tokiai kompozicijai suteiks žaismingumo net ir apniukusią dieną.

Partnerio archyvas

Greta lauko svetainės komplekto pastatytas patogus pakabinamasis ergonomiškų formų krėslas – dar vienas būdas romantiškai ir jaukiai praleisti vakarą. Tik nepamirškite minkštų ir spalvingų pagalvėlių.

Partnerio archyvas

Po atviru dangumi

Poilsio zonai po atviru dangumi rinkitės baldus, tinkamus naudoti lauko sąlygomis. Skandinaviško dizaino lauko baldai – sofa, du foteliai ir žurnalinis staliukas – ne tik stilingi ir estetiški, bet ir patogūs bei praktiški: plastiko vytelės nebijo nei saulės, nei lietaus, o baldų sėdimosios dalys turi nuimamas pagalvėles, jas užklupus lietui galima padėti į pastogę.

Partnerio archyvas

Partnerio archyvas

Daugiau idėjų: www.berrybaldai.lt

Užsakymo nr.: PT_77991897

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis