9 dalykai, kuriuos apie jūsų charakterį atskleidžia netvarka namuose

Vieni nepakloja lovos, kiti laiku neišplauna indų, treti linkę išmėtyti daiktus po visus namus. Kiekvienas iš mūsų turime mažų nuodėmių. Nors tai gali nustebinti, vis tik nieko blogo tai nereiškia ir netgi kaip tik yra gerai. Tyrėjai atskleidė, kad pernelyg atsakingas tvarkos palaikymas namuose liudija apie psichikos sutrikimą, o štai smulkūs nusižengimai patvirtina asmenybės įvairiapusiškumą. Maža to, netvarka namuose gali daug ką papasakoti apie patį žmogų.

Puodelis su kavos likučiais ant stalo


Šiame žmoguje slypi diktatorius. Jis turi viską kontroliuoti ir būtinai valdyti situaciją. Jis visada turi planą, o nesėkmės atvejui numatytas atsarginis. Tokia asmenybė itin reikli, nekantri ir ambicinga. Gyvenime šis žmogus pasieks tikrai daug. Vis tik puodelį teks išplauti antrajai pusei, nes toks žmogus paprasčiausiai negali pripažinti, kad tai privalo padaryti pats.


Neplauti indai


Žmogus, neišplaunantis indų iš karto ir kraunantis juos į plautuvę, labai myli save. Šalinti maisto likučius po kitų ar netgi po savęs – ne karališkas užsiėmimas. Toks žmogus dažniausiai labai mėgsta bendrauti, turi daug draugų. Vis tik tenka pripažinti, kad šio tipo asmenybė retai susimąsto apie ateitį ir neretai įlenda į skolas.


Kojinės po sofa


Galbūt kai kuriems sukels pasipiktinimą faktas, kad namų šeimininko kojinės guli numestos už sofos ir skleidžia itin nemalonius kvapus. Vis tik psichologai linkę teigti, kad toks žmogus linkęs kaupti atsargas ir jam nėra būdinga švaistyti pinigus veltui. Kol dauguma susiduria su sunkumais likus kelioms dienoms iki atlyginimo, tos žmogus jaučiasi užtikrintai, o užtikrintumas pasireiškia apvalia suma banko sąskaitoje. Toks žmogus itin tinkamas šeimai kurti.


Nepaklota lova


Šiam punktui galima priskirti išmėtytus daiktus. Tai liudija apie itin didelį žmogaus užimtumą. Jam paprasčiausiai patogiau griūti į lovą su drabužiais, ten pat juos nusivilkti ir numesti ant grindų. Vėliau ryte tenka pašokti iš lovos ir skubėti tvarkyti reikalų. Didelė tikimybė, kad toks žmogus yra vienišas. Jei kas nors būtų šalia, būtų gėda dėl tokios netvarkos.


Dulkėtos palangės ir nešvarūs langai


Toks žmogus linkęs į depresiją ir vienatvę. Nešvarumai ant lango liudija apie pasąmoningą troškimą likti šešėlyje, pasislėpti nuo supančio pasaulio. Toks žmogus pasižymi milžinišku kūrybiniu potencialu. Labai tikėtina, kad jis pasieks aukštumų kūryboje, jei tik nuobodulys šio siekio nenužudys anksčiau.


Trupiniai lovoje


Visi mėgsta kartkartėmis šio to užkąsti lovoje žiūrėdami mėgstamą televizijos šou ar filmą. Taigi trupiniai lovoje – tai normalu. Tiesiog tai reiškia, kad mėgsti komfortą ir vos šiek tiek esi linkęs patingėti.


Išmėtyti maišai, dėžės ir rankinės


Po namus išmėtytos dėžės, rankinės ir maišai rodo, kad žmogus trokšta pokyčių gyvenime ir visada yra jiems pasiruošęs. Jis labai nori pakeisti savo gyvenimą. Toks žmogus visada gyvena laukdamas stebuklo ir daug svajoja apie žavingą ateitį. Vis dėlto troškimai paprastai neturi nieko bendro su atitinkamais veiksmais.


Nešvarus klozetas


Labiausiai tikėtina, kad toks žmogus gyvenime yra patyręs daugybę traumų. Jis turi sukaupęs daug nuoskaudų ir padaręs klaidų, jų sunkią naštą jam tenka vilkti ant savo pečių. Tokiam žmogui labai sudėtinga užverti praeities duris.


Netvarkingas vonios kambarys


Tokio būsto šeimininkas dažniausiai pasižymi infantilumu ir neryžtingumu. Jam visada reikia nurodyti, ką ir kaip daryti. Jis žvalgosi palaikymo iš kitų asmenų ir mano, kad visi jam yra skolingi. Deja, būtina griebtis priemonių ir daryti tvarką. Gyvenime taip pat viską tenka daryti pačiam.


Sakoma, kad netvarka namuose prasideda žmogaus galvoje. Taigi laikas imtis darbo su savimi, o išvalius mintis tvarkingesni taps ir namai. Savaime suprantama, tai galioja tik įsišaknijusiems įpročiams. Kitaip tariant, jei kartą atsikėlėte vėliau nei įprasta, ir dėl šios priežasties paprasčiausiai nespėjote pakloti lovos, tai dar nieko nereiškia.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis