Švara ir higiena vonios kambaryje – kaip tai pasiekti?

„Rimfree®“ – tai inovatyvus sprendimas, labai palengvinantis WC priežiūrą. „Rimfree®“ puodai neturi keraminio apvado, todėl nėra vietos kauptis bakterijoms ir nešvarumams. „Rimfree®“ puikiai tiks tiems, kurie vertina higieną ir švarą vonios kambaryje.

Nėra apvado – nėra ir bakterijų

Niekas negali stimuliuoti mūsų vaizduotės geriau, nei TV reklamos, reklamuojančios chemines valymo priemones, ir leidžiančios mums įsivaizduoti, kas gali slėptis po keraminiu WC puodo apvadu. „Rimfree®“ efektyviai išsprendžia šią problemą. Vidinė WC puodo dalis lengvai valoma ir yra panašesnė į praustuvą ar bidė, o ne į įprasto WC paviršių; visas keraminis paviršius lengvai pasiekiamas ir „Rimfree®“ puodui valyti nereikia jokių ypatingų pastangų. Kitas privalumas tas, kad nuo šiol nereikės naudoti kenksmingų cheminių valiklių – tiesiog perbraukite drėgna šluoste, ir jūsų WC puodas taps švarus. „Rimfree®“ yra patentuotas gaminys, ir tai patvirtina jo inovatyvumą bei unikalumą.

Gamintojo archyvas

Kaip tai veikia?

Paslaptis – tai ypatinga puodo forma. Vanduo atbėga iš bakelio į specialų vandens skirstytuvą, jis tolygiai paskirstomas vidinėje WC puodo dalyje. „Rimfree®“ produktai visiškai atitinka EN 997 Europos produktų standartą ir yra pritaikyti nepriekaištingai tarnauti, juolab kad nuleidžiama tik 4/2 litro vandens.

Nr. 1 rinkoje

Rinkoje yra daug panašių sprendimų, tačiau dauguma jų tik iš dalies išsprendžia higienos klausimą, o gaminiai su „Rimfree®“ technologija rūpinasi nepriekaištinga švara Jūsų vonios kambaryje. „Rimfree®“ technologija priklauso GEBERIT grupei, šiuo ženklu žymimi ir KOLO, IDO, IFO ir KERAMAG gamintojų gaminiai.

Pagrindiniai faktai

– Pirmaujantys rinkoje ir patentuoti WC puodai be keraminio apvado.

– WC valyti nesunku, nereikia naudoti kenksmingų valiklių.

– „Rimfree®“ puodai nekenkia aplinkai, puikiai funkcionuoja nuleidžiant tik 4/2 litro vandens.

– Mes siūlome plačiausią rinkoje „Rimfree®“ puodų pasirinkimą su KOLO, IDO, IFO ir KERAMAG prekių ženklais.

Užsakymo nr.: PT_75424971

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis